Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
BękartProboszcza 2025-03-29, 23:10 2
żmij napisał/a:

Już wkrótce w Polsce tak będzie bo Czaszkofski i Tfusk tak zrobią.

ew. zakłamaniec batyr lub ten mincen , mamy przej🤬e
Zgłoś
panar3 2025-03-29, 23:10
Mam nadzieję, ze za c🤬ja piwo ne obowiązuje? Mam wątpliwości bo c🤬j wie jak teraz regulamin stanowi bo nie mam czasu czytać tych ndurnot. Mając jednak na względzie rozsądek tutejszej gawiedzi, nie wstawię tu piwa.
Zgłoś
Butcher1111 2025-03-29, 23:44
Nie kobieta tylko osoba o trzeciorzednyxh cechach płciowych właściwych płci żeńskiej. Do tego cialopozytywnosc, emancypacja i mamy k🤬a kulturę woke. Jak komuś nie pasuje kaleka,to c🤬j mu w dupe, bo w kulturze woke kaleka musi być, najlepiej nie biały i niebinarny, a do tego k🤬s nie świadczy o płci psychicznej.
Zgłoś
Siriuz 2025-03-29, 23:59 3
Geraldinio napisał/a:

Nie wiem kto to bonżur, domyślam się, że któryś z kandydatów DEMOKRATYCZNYCH partii. W każdym razie myślisz, że jak wygra to po całej Polsce na ulicach będą chodzić babochłopy z fiutami na wierzchu?

Bonżur rządzi w Warszawie i tak - babochłopy chodzą ulicami z fiutami na wierzchu kilka razy w roku. Niedługo ten debil zacznie fiuty wyświetlać na PKiN.

Odkąd tęczowa koalicja ma większość w rządzie to coraz więcej jest materiałów na Sadolu z przybyszami z południa, a teraz jeszcze się hamują ze względu na wybory prezydenckie. Gdyby dostali jeszcze tęczowego prezydenta to już będzie jazda bez trzymanki, łącznie z więzieniem dla każdego kto krzywo spojrzy na kolorowego.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Janko 2025-03-30, 0:14 1
Siriuz napisał/a:

Bonżur rządzi w Warszawie i tak - babochłopy chodzą ulicami z fiutami na wierzchu kilka razy w roku. Niedługo ten debil zacznie fiuty wyświetlać na PKiN.
Odkąd tęczowa koalicja ma większość w rządzie to coraz więcej jest materiałów na Sadolu z przybyszami z południa, a teraz jeszcze się hamują ze względu na wybory prezydenckie. Gdyby dostali jeszcze tęczowego prezydenta to już będzie jazda bez trzymanki, łącznie z więzieniem dla każdego kto krzywo spojrzy na kolorowego.

Szwaby już to mają
Zgłoś
Geraldinio 2025-03-30, 0:18 3
Siriuz napisał/a:

Bonżur rządzi w Warszawie i tak - babochłopy chodzą ulicami z fiutami na wierzchu kilka razy w roku.
(...).

Zapodaj linki, albo zamilknij ruski trollu.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
cesarz1982 2025-03-30, 0:44
Co w tym berlinie sie odp🤬la🤨
Zgłoś
lysymisio6969 2025-03-30, 3:43
Butcher1111 napisał/a:

Nie kobieta tylko osoba o trzeciorzednyxh cechach płciowych właściwych płci żeńskiej. Do tego cialopozytywnosc, emancypacja i mamy k🤬a kulturę woke. Jak komuś nie pasuje kaleka,to c🤬j mu w dupe, bo w kulturze woke kaleka musi być, najlepiej nie biały i niebinarny, a do tego k🤬s nie świadczy o płci psychicznej.

no wypisz wymaluj russka baba, tylko trzeźwa..
Zgłoś
contracts 2025-03-30, 6:38 2
Niepełnosprawny fizycznie, niepełnosprawny umysłowo
Zgłoś
wojtekpwse 2025-03-30, 8:30
Dla mnie to tak wszystkie gimby wyglądają dziś
Zgłoś
durabo2 2025-03-30, 9:47
Przyjdzie czas że znów zaczną ich leczyć
I problemem będzie miejsce w specjalistycznych szpitalach
Zgłoś
Siriuz 2025-03-30, 10:28 2
Geraldinio napisał/a:

Zapodaj linki, albo zamilknij ruski trollu.

A to wasze parady gejtrolu to już się nie liczą? Jak chcesz to sobie poszukaj fiuty na mobilnych platformach.

Jeśli chodzi o imigrantów to już wysyłałem kilkukrotnie linki do m.in dane.gov.pl np ruchu granicznego, oraz wystawianych wiz, ale oczywiście sekciarze TVN wierzą tylko w to co p🤬li Halinka w telewizorze.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Geraldinio 2025-03-30, 11:13 2
Siriuz napisał/a:

A to wasze parady gejtrolu to już się nie liczą? Jak chcesz to sobie poszukaj fiuty na mobilnych platformach.
Jeśli chodzi o imigrantów to już wysyłałem kilkukrotnie linki do m.in dane.gov.pl np ruchu granicznego, oraz wystawianych wiz, ale oczywiście sekciarze TVN wierzą tylko w to co p🤬li Halinka w telewizorze.

No i gdzie tam pindola widzisz, zrozumiałeś moje pytanie, czy za trudne?
Kto k🤬a wystawiał te setki tysięcy wiz za łapówki przez poprzednie 8 lat, Tusk z Trzaskowskim???

Mnie bardziej wk🤬iają takie kolorowe love (do nieletnich chłopców) parady:

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
JoSeed 2025-03-30, 11:42 3
lysymisio6969 napisał/a:

no wypisz wymaluj russka baba, tylko trzeźwa..

Czyli to nie może być ruska, skoro trzeźwa... 🤔
Zgłoś
Siriuz 2025-03-30, 11:51
Geraldinio napisał/a:

No i gdzie tam pindola widzisz, zrozumiałeś moje pytanie, czy za trudne?
Kto k🤬a wystawiał te setki tysięcy wiz za łapówki przez poprzednie 8 lat, Tusk z Trzaskowskim???
Mnie bardziej wk🤬iają takie kolorowe love (do nieletnich chłopców) parady:

Linki albo zamknij mordę ruska onuco

podpis użytkownika

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie