Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem kto to bonżur, domyślam się, że któryś z kandydatów DEMOKRATYCZNYCH partii. W każdym razie myślisz, że jak wygra to po całej Polsce na ulicach będą chodzić babochłopy z fiutami na wierzchu?
Bonżur rządzi w Warszawie i tak - babochłopy chodzą ulicami z fiutami na wierzchu kilka razy w roku. Niedługo ten debil zacznie fiuty wyświetlać na PKiN.
Odkąd tęczowa koalicja ma większość w rządzie to coraz więcej jest materiałów na Sadolu z przybyszami z południa, a teraz jeszcze się hamują ze względu na wybory prezydenckie. Gdyby dostali jeszcze tęczowego prezydenta to już będzie jazda bez trzymanki, łącznie z więzieniem dla każdego kto krzywo spojrzy na kolorowego.
Bonżur rządzi w Warszawie i tak - babochłopy chodzą ulicami z fiutami na wierzchu kilka razy w roku. Niedługo ten debil zacznie fiuty wyświetlać na PKiN.
Odkąd tęczowa koalicja ma większość w rządzie to coraz więcej jest materiałów na Sadolu z przybyszami z południa, a teraz jeszcze się hamują ze względu na wybory prezydenckie. Gdyby dostali jeszcze tęczowego prezydenta to już będzie jazda bez trzymanki, łącznie z więzieniem dla każdego kto krzywo spojrzy na kolorowego.
Szwaby już to mają
Bonżur rządzi w Warszawie i tak - babochłopy chodzą ulicami z fiutami na wierzchu kilka razy w roku.
(...).
Zapodaj linki, albo zamilknij ruski trollu.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.I problemem będzie miejsce w specjalistycznych szpitalach
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.no wypisz wymaluj russka baba, tylko trzeźwa..
Czyli to nie może być ruska, skoro trzeźwa... 🤔
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie