Czyli to nie może być ruska, skoro trzeźwa... 🤔
dobrze dedukujesz drogi watsonie..
również dobrze możesz tam batyra wstawić fotoszopowe gówna masz jako poparcie swojej tezyA to wasze parady gejtrolu to już się nie liczą? Jak chcesz to sobie poszukaj fiuty na mobilnych platformach.
Jeśli chodzi o imigrantów to już wysyłałem kilkukrotnie linki do m.in dane.gov.pl np ruchu granicznego, oraz wystawianych wiz, ale oczywiście sekciarze TVN wierzą tylko w to co p🤬li Halinka w telewizorze.
Ktoś wie gdzie skołować takie ciuchy , jak będę miał komisję lekarską to będą jak znalazł.
😀
victoriassecret.pl
również dobrze możesz tam batyra wstawić fotoszopowe gówna masz jako poparcie swojej tezy
Masz baranie w rogu logo wybiórczej, nie będę nawet fatygował się, żeby wstawiać link do źrodła.... ja p🤬le, lewactwo jest zdrowo pop🤬lone, wypierają się wszystkiego co robią
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Bonżur rządzi w Warszawie i tak - babochłopy chodzą ulicami z fiutami na wierzchu kilka razy w roku. Niedługo ten debil zacznie fiuty wyświetlać na PKiN.
Odkąd tęczowa koalicja ma większość w rządzie to coraz więcej jest materiałów na Sadolu z przybyszami z południa, a teraz jeszcze się hamują ze względu na wybory prezydenckie. Gdyby dostali jeszcze tęczowego prezydenta to już będzie jazda bez trzymanki, łącznie z więzieniem dla każdego kto krzywo spojrzy na kolorowego.
Będziem sie widywać na spacerniaku

Siakiś Paryż czy coś ..
Z pewnością nie jest to ulica Bagdadu, czy Teheranu. Tam dostaliby natychmiast darmową poradę i terapię.
[ Dodano 2025-03-30, 15:27 ]
komentarze za 3...2...1...:
"już wkrótce w Polsce tak będzie bo Czaszkofski i Tfusk tak zrobi"
A Trzaskos tak nie zrobi? Jesteś tego pewny?
UUff, jak dobrze! Już się bałem. Ale Ty masz wtyczki w wysokich kręgach rządzących.
[ Dodano 2025-03-30, 15:36 ]
Zapodaj linki, albo zamilknij ruski trollu.
Pooglądaj sobie marsze równości. Materiałów w internecie jest dość.
Jak tego kacapa nie trawie, tak tutaj ma rację. Zaczekajmy na czas po wyborach. Dopiero wtedy zobaczymy ich prawdziwe twarze.
[ Dodano 2025-03-30, 15:43 ]
Linki albo zamknij mordę ruska onuco
A to przygadał kocioł garnkowi!!

Będziem sie widywać na spacerniaku
A Ty w jakim charakterze? Jako klawisz, czy skazany, bo Sirius napewno jako skazany tam będzie za swoje kacapskie trollowanie.
A Ty w jakim charakterze? Jako klawisz, czy skazany, bo Sirius napewno jako skazany tam będzie za swoje kacapskie trollowanie.
Pomyśl: ci wszyscy c🤬je, z którymi nap🤬lałeś się za małolata, cała ta kacapska swołocz, rozsiada się wygodnie w TVN-ach i nap🤬la na wszystkich, co im nie pasują, jakie to z nich ruskie trolle. A ty to podłapałeś jak, jakiś pelikan i lepisz wszystkich dookoła tym samym gównem. Nie daj się już więcej robić w c🤬ja

No i gdzie tam pindola widzisz:
Na drugim zdjęciu pod tęczową flagą ubrany w koszulę w kratę z długim rękawem.