Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czyli to nie może być ruska, skoro trzeźwa... 🤔
dobrze dedukujesz drogi watsonie..
Ktoś wie gdzie skołować takie ciuchy , jak będę miał komisję lekarską to będą jak znalazł.
😀
victoriassecret.pl
Bonżur rządzi w Warszawie i tak - babochłopy chodzą ulicami z fiutami na wierzchu kilka razy w roku. Niedługo ten debil zacznie fiuty wyświetlać na PKiN.
Odkąd tęczowa koalicja ma większość w rządzie to coraz więcej jest materiałów na Sadolu z przybyszami z południa, a teraz jeszcze się hamują ze względu na wybory prezydenckie. Gdyby dostali jeszcze tęczowego prezydenta to już będzie jazda bez trzymanki, łącznie z więzieniem dla każdego kto krzywo spojrzy na kolorowego.
Będziem sie widywać na spacerniaku

Siakiś Paryż czy coś ..
Z pewnością nie jest to ulica Bagdadu, czy Teheranu. Tam dostaliby natychmiast darmową poradę i terapię.
[ Dodano 2025-03-30, 15:27 ]
komentarze za 3...2...1...:
"już wkrótce w Polsce tak będzie bo Czaszkofski i Tfusk tak zrobi"
A Trzaskos tak nie zrobi? Jesteś tego pewny?
UUff, jak dobrze! Już się bałem. Ale Ty masz wtyczki w wysokich kręgach rządzących.
[ Dodano 2025-03-30, 15:36 ]
Zapodaj linki, albo zamilknij ruski trollu.
Pooglądaj sobie marsze równości. Materiałów w internecie jest dość.
Jak tego kacapa nie trawie, tak tutaj ma rację. Zaczekajmy na czas po wyborach. Dopiero wtedy zobaczymy ich prawdziwe twarze.
[ Dodano 2025-03-30, 15:43 ]
Linki albo zamknij mordę ruska onuco
A to przygadał kocioł garnkowi!!

Będziem sie widywać na spacerniaku
A Ty w jakim charakterze? Jako klawisz, czy skazany, bo Sirius napewno jako skazany tam będzie za swoje kacapskie trollowanie.
No i gdzie tam pindola widzisz:
Na drugim zdjęciu pod tęczową flagą ubrany w koszulę w kratę z długim rękawem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie