Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 13:38
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
janlew 2017-04-21, 13:52 38
Sranie w banie, elektryczne auta to przyszłość. I z całego serca to popieram!!!
Naturalnie mając na względzie moment obrotowy, a nie jakieś ekologiczne pierdzielenie.
Zgłoś
Wiewór 2017-04-21, 14:00 4
Zobaczymy kto się będzie śmiał ostatni.
Za kilka lat w salonie mercedesa będą przelatywać krzaki i echo jak na dzikim zachodzie a wszyscy będą stali po auta tesli i google. Autonomiczne auta elektryczne to jest przyszłość. Firmy motoryzacyjne, które tego nie pojmą upadną.
Zgłoś
~Velture 2017-04-21, 14:18 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
józekdeluxe 2017-04-21, 14:33 5
Abraxus napisał/a:

Zobaczymy kto się będzie śmiał ostatni.
Za kilka lat w salonie mercedesa będą przelatywać krzaki i echo jak na dzikim zachodzie a wszyscy będą stali po auta tesli i google. Autonomiczne auta elektryczne to jest przyszłość. Firmy motoryzacyjne, które tego nie pojmą upadną.

A skąd niby mamy ten czysty prąd? Może podpowiem...

pl.m.wikipedia.org/wiki/Elektrownia_Bełchatów
m.gramwzielone.pl/trendy/11965/belchatow-liderem-rankingu-najwiekszych...
Zgłoś
repowski 2017-04-21, 14:35 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
IOI 2017-04-21, 14:56 4
koles odgrzebal stary filmik z "Saturday Night Live" a wy sie zaraz zesracie ktory samochod lepszy...
Zgłoś
Belweder 2017-04-21, 15:07 3
repowski, wiadomo, że elektryk wygra bo jego moment i moc jest stała o 0 do końca. Ale gdzie przyjemność z jazdy gdzie jedyne co słychać to szumiące opony i powietrze, ostatecznie radio... druga sprawa to pobór energii elektrycznej bo niestety ona nie rośnie na drzewach i nie jest taka "eko" do wyprodukowania jakby mogło się wydawać
Zgłoś
~Velture 2017-04-21, 15:11 1
Cytat:

elektryk wygra bo jego moment i moc jest stała

No chyba nie...
Tak tylko przypomnę, że jeśli moment jest stały to moc jest zmienna a jeśli moc jest stała to moment musi być zmienny.

podpis użytkownika

Zgłoś
Belweder 2017-04-21, 15:30 1
Velture, wybacz, źle się określiłem. Chodziło mi bardziej o max/bardzo wysoki moment już od 0 prędkości no i dużą moc a nie tak jak w silniku spalinowym wolnossącym gdzie dopiero mamy jakieś max/wysokie parametry przy 4-5 tyś obrotów.
Zgłoś
mygyry 2017-04-21, 16:32 2
Zgłoś
Henboh 2017-04-21, 16:39 5
@ileś tam up-ów

A o reaktorach jądrowych słyszeli? O odtwarzalnych źródłach energii słyszeli? Polska to nie cały świat, a węgiel to nie jedyny sposób uzyskania prądu.
To że My żyjemy na zaścianku europy i robimy za tanią siłę do r🤬ania, nie znaczy, że świat się nie rozwija albo że na nas poczeka.

Miałem tu jeszcze napisać czyja to wina, że zamiast rozwoju, mamy stagnację i samooranie, ale znowu się zrobi polityczna gówno-burza w temacie nie związanym z tym szambem..
Zgłoś
~Velture 2017-04-21, 17:21
Henboh napisał/a:

@ileś tam up-ów

A o reaktorach jądrowych słyszeli? O odtwarzalnych źródłach energii słyszeli? Polska to nie cały świat, a węgiel to nie jedyny sposób uzyskania prądu.
To że My żyjemy na zaścianku europy i robimy za tanią siłę do r🤬ania, nie znaczy, że świat się nie rozwija albo że na nas poczeka.

Miałem tu jeszcze napisać czyja to wina, że zamiast rozwoju, mamy stagnację i samooranie, ale znowu się zrobi polityczna gówno-burza w temacie nie związanym z tym szambem..

W ciemno stawiam, że wina debili u władzy. Zgadłem?

Poza tym mieliśmy mieć czy mamy mieć jądrową ale unia europejska strzeliła focha i się nie zgadza.

podpis użytkownika

Zgłoś
Wiewór 2017-04-21, 17:57 1
Zgłoś
b0r000 2017-04-21, 18:47 1
Można się śmiać ale póki ktoś czegoś nie wymyśli na te baterie to auta elektryczne są na przegranej pozycji. Jeśli ktoś nie mieszka w domu jednorodzinnym albo chociaż nie posiada garażu z doprowadzonym prądem to nie ma sensu tego kupować.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem