Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Naturalnie mając na względzie moment obrotowy, a nie jakieś ekologiczne pierdzielenie.
Za kilka lat w salonie mercedesa będą przelatywać krzaki i echo jak na dzikim zachodzie a wszyscy będą stali po auta tesli i google. Autonomiczne auta elektryczne to jest przyszłość. Firmy motoryzacyjne, które tego nie pojmą upadną.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zobaczymy kto się będzie śmiał ostatni.
Za kilka lat w salonie mercedesa będą przelatywać krzaki i echo jak na dzikim zachodzie a wszyscy będą stali po auta tesli i google. Autonomiczne auta elektryczne to jest przyszłość. Firmy motoryzacyjne, które tego nie pojmą upadną.
A skąd niby mamy ten czysty prąd? Może podpowiem...
pl.m.wikipedia.org/wiki/Elektrownia_Bełchatów
m.gramwzielone.pl/trendy/11965/belchatow-liderem-rankingu-najwiekszych...

elektryk wygra bo jego moment i moc jest stała
No chyba nie...
Tak tylko przypomnę, że jeśli moment jest stały to moc jest zmienna a jeśli moc jest stała to moment musi być zmienny.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
A o reaktorach jądrowych słyszeli? O odtwarzalnych źródłach energii słyszeli? Polska to nie cały świat, a węgiel to nie jedyny sposób uzyskania prądu.
To że My żyjemy na zaścianku europy i robimy za tanią siłę do r🤬ania, nie znaczy, że świat się nie rozwija albo że na nas poczeka.
Miałem tu jeszcze napisać czyja to wina, że zamiast rozwoju, mamy stagnację i samooranie, ale znowu się zrobi polityczna gówno-burza w temacie nie związanym z tym szambem..
@ileś tam up-ów
A o reaktorach jądrowych słyszeli? O odtwarzalnych źródłach energii słyszeli? Polska to nie cały świat, a węgiel to nie jedyny sposób uzyskania prądu.
To że My żyjemy na zaścianku europy i robimy za tanią siłę do r🤬ania, nie znaczy, że świat się nie rozwija albo że na nas poczeka.
Miałem tu jeszcze napisać czyja to wina, że zamiast rozwoju, mamy stagnację i samooranie, ale znowu się zrobi polityczna gówno-burza w temacie nie związanym z tym szambem..
W ciemno stawiam, że wina debili u władzy. Zgadłem?
Poza tym mieliśmy mieć czy mamy mieć jądrową ale unia europejska strzeliła focha i się nie zgadza.
podpis użytkownika
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie