Tak ma wyglądać nowy Polonez stworzony przez projektanta Pawła Zareckiego. Aktualnie jest na etapie poszukiwania producenta, który zechce zrealizować projekt.
Podobno ma być samochodem dla każdego, a nie tylko dla bogaczy.
podpis użytkownika
...Niech staną zegary...
S................o
2015-01-03, 12:00
Dla każdego? Czyli co, za kilka stów jak maluch?
to juz ten stary jest ładniejszy
SalvaCzoko, nie możesz być aż tak głupi.
podpis użytkownika
...Niech staną zegary...
Bardziej mi to wygląda na amerykański remake naszego Poloneza, strasznie masywnie wygląda, niemal jak czołg. Ale co ja się tam znam, idę podładować akumulator w mojej 20-letniej Cordobie.
l................9
2015-01-03, 12:11
niech zrobią poloneza w kabriolecie, tam wszystko się na dachu trzyma
M................k
2015-01-03, 12:12
Widać, że sadole nie próżnują z krytyką. Jak Polak chce coś zrobić to od razu musi zostać wygwizdany :p Osobiście wolę starsze samochody, ale takim poldkiem bym nie pogardził, ma coś z merca, BMW i VW.
Bardzo fajny moim zdaniem, ale sadząc po grafice bardzo bym się zdziwił gdyby cena była poniżej 70k
T................h
2015-01-03, 12:17
Skoro dopiero szukają producenta to to może tak wyglądać, a nie będzie tak wyglądać. Pozatym kto to będziue robił? Żeby auto było tanie musi być produkowane masowo, nie w ilości nawet 1000 sztuk rocznie, ale żeby było produkowane masowo musi być nim zainteresowanie, a zainteresowania nie wzbudzi się nadając mu nazwe starego trupa sprzed 30 lat. Jak nie zajmie się tym jakiś duży koncern, albo nie zabierze się za to n-a-p-r-a-w-d-ę potężny krajowy inwestor to możemy to włożyć w sferę styropianowych modeli tak jak tą nową Warszawę.
Zresztą tak jak przedmówca Luke-54 , ja się nie znam więc idę szukać pompy oleju do mojej 17 letniej vectry
Buda ładna, ale ciekawe co z jednostką napędową? Według mnie dobrym rozwiązaniem była by wersja z seryjną instalacją gazową z ukrytą duża butlą, która nie zabierała by miejsca w bagażniku oraz dawała by zasięg na gazie około 700 km . Nie wiem jak wam ale mi Polonez kojarzy się z LPG

. Według mnie nie jest problemem buda tylko silniki które były by w miarę tanie, mocne i niezawodne.
s................r
2015-01-03, 12:22
Ta muzyka to chyba apokalipse zwiastuje
A ja uważam, że c🤬ja zrobią
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Polska nie ma pchawa pchodukować samochodów. Macie tyle naszych do wybochu. Danke.
I tyle jesteśmy w stanie zrobić w temacie motoryzacji.
Nie mamy i nie bedziemy mieli własnego auta z tego samego powodu, z którego Czesi nie mieli ruchu oporu w czasie 2 Wojny Światowej