Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:27
smc 2025-10-02, 7:51 1
W beczce ciężko się spala. Muszę zrobić dziurę na dolot powietrza.
Zgłoś
nowynick 2025-10-02, 7:59 23

Powinni Was po IP namierzać i robić reguralne naloty na te Wasze paleniska. Aż się lata 90te przypominają. Wyjść na dwór po zmroku nie można, bo pół kraju śmierdzi gorzej niż Magda Gessler na siłowni. Co się rakotwórczych substancji nawdychaliśmy wtedy to jeszcze się odezwie w przyszłości. Do zobaczenia na onkologii...
Zgłoś
tars 2025-10-02, 8:36 2
Bulbulator napisał/a:

To co ja spaliłem w kominku, to były śmieci których czasami ciężko się pozbyć.

Zdaje się, że kolega @kurdeee to właśnie miał na myśli pisząc o zydkach
Zgłoś
Lupa 2025-10-02, 8:45 7
Pedator napisał/a:

Mój śmieciuch łyka wszystko. Idzie jak do piekła.

Potem ty to łyksz w płucko i co dnia jesteś bliżej swoich śmieci.
Zgłoś
zxc1234 2025-10-02, 8:48 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
parapsychol 2025-10-02, 8:53
CoolPHONE napisał/a:

Spalisz butelkę to nie odzyskasz kasy za kaucje, co za bezsens
Poza tym komin zajedziesz później tego nie wyczyścisz i jeszcze się zaczadzisz xD

masz racje
... ale
jest zezon grzewczy wiec drewno drogie a mebli malo jest na ulicy
Zgłoś
Pedator 2025-10-02, 9:31
Lupa napisał/a:

Potem ty to łyksz w płucko i co dnia jesteś bliżej swoich śmieci.

Jest mi z tego powodu bardzo wszystko jedno.
Zgłoś
CoolPHONE 2025-10-02, 9:48 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Pawehan 2025-10-02, 10:17
Zgłoś
RradJa_R4m 2025-10-02, 11:30 2
nowynick napisał/a:

Powinni Was po IP namierzać i robić reguralne naloty na te Wasze paleniska. Aż się lata 90te przypominają. Wyjść na dwór po zmroku nie można, bo pół kraju śmierdzi gorzej niż Magda Gessler na siłowni. Co się rakotwórczych substancji nawdychaliśmy wtedy to jeszcze się odezwie w przyszłości. Do zobaczenia na onkologii...

Czy gdy celebryci, politycy i inni pożyteczni idioci latają samolotami bądź robią kilometrówki za 100000 pln to również dzwonisz aby służby sprawdziły ile wyprodukowano spalin bądź śladu węglowego?
Zgłoś
mianas 2025-10-02, 11:45 2
Sidyk napisał/a:

Nie źle
Problemy macie z tą kaucją 😀

Wyją jak w lesie i w rzece się wyrzuca . Oddać do sklepu to zbyt trudne dla wieśniaka ,, Pełne puchy berbeluchy zwanej piwem to łatwo pusta pucha przekracza rozum menela ..
Zgłoś
Smertullos 2025-10-02, 11:56 4
Zgłoś
PsikutaBezS 2025-10-02, 13:22 2
nowynick napisał/a:

"No nie wiem, nie wiem" a to znasz?

Zgłoś
subik 2025-10-02, 17:30 1
i gdzie pójdą te pieniadze za ktore z góry płacimy za butelki? Jesli obywatele mają to wp🤬dzie to razy X butelek to kto dostaje kasę za zapłacona kaucje z góry?
Zgłoś
Hagroo 2025-10-02, 19:11 4
Ja transferuje swoje plastikowe buteliki do chmury.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem