Najnowszy automat do systemu kaucji w Polsce już w każdej wiosce i małym miasteczku gdzie już wiadomo że nie będzie nigdzie skupu butelek plastikowych
Wkładać do pieca tylko szczelnie zakręcone po wdmuchnięciu do środka gazu do zapalniczek.
To poprawia wartości grzewcze tego nowatorskiego opału.
U Stacha się pali styropkiem jak zabranie eko groszku......
Czym ja już w takim piecu nie paliłem.
Stare buty gumowe, kilka dętek rowerowych, od cholery plastiku łącznie z takimi butelkami, kości z kurczaka, kilka filtrów powietrza, styropian, gąbki z foteli, zastrzeloną mysz i zużyte prezerwatywy też tam wylądowały.
Temperatury były takie, że się kratka nad popielnikiem wygięła.
Stare buty gumowe, kilka dętek rowerowych, od cholery plastiku łącznie z takimi butelkami, kości z kurczaka, kilka filtrów powietrza, styropian, gąbki z foteli, zastrzeloną mysz i zużyte prezerwatywy też tam wylądowały.
A coś wincyj, poza czymś czy paliłes kimś?
Jakiś zydek?
A coś wincyj, poza czymś czy paliłes kimś?
Jakiś zydek?
Ani ja, ani mój dziadek nie używaliśmy takiego opalu.
To co ja spaliłem w kominku, to były śmieci których czasami ciężko się pozbyć.
Myślę, że jutro, kiedy admin to przeczyta, to ten post zniknie. Mam nadzieje, że nie ja zostanę obarczony winą za skasowanie tego posta.
Poza tym komin zajedziesz później tego nie wyczyścisz i jeszcze się zaczadzisz xD
Spalisz butelkę to nie odzyskasz kasy za kaucje, co za bezsens
Poza tym komin zajedziesz później tego nie wyczyścisz i jeszcze się zaczadzisz xD
A ja palę tak bo stać mnie na to , a kaucję niech sobie wsadzą w D.... razem z korkiem przytwierdzonym do butelki.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie