👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@se1ko jedyny kretyn to jesteś ty
pochwal się swoim hobby cwaniaczku

Dobry zawodnik. Kabina zalana po sufit a ten jeszcze więcej gazu daje.
kierowca Dariusz Dworzyński - Wodę z silnika zaraz usunęliśmy ale przekaźnik od komputera robił zwarcie, a zapasowy gdzieś znikł.

Jaa zawsze chciałem na taki offroad.. może nie od razu tak aby auto pod błotem się schowało, ale pod brodę może być! Brudne dziecko to zdrowe dziecko.

TypowyPolak napisał/a:
nie masz pojęcia jak długo pracuje się na takie umiejętności aby się przeprawić przez taką sadzawkę.
Umiejętności mają i tego nie można odmówić, ale zgodzisz się chyba, że bez kasy włożonej w te samochody nawet najlepszy kierowca może tylko pomarzyć o przejeździe!?

fajne hobby, ale nie stać mnie..

Determinacja i zacięcie ogromne, ale... jest nas spora grupa OR nie montujących wind. Wyciagarka trochę zwalnia od myślenia, z każdego gówna cię wyciągnie. A bez niej zabawa jest bardziej finezyjna - liczy sie spryt, doświadczenie. Ale to sprawa gustu i filozofii życiowej, nie odmawiam chłopakom prawa do montażu elektryka i mechanika...

TypowyPolak - dobrze prawi polać mu
se1ko - a dla tego co najwyżej grzańca i to z kenigera z biedronki
se1ko - a dla tego co najwyżej grzańca i to z kenigera z biedronki
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie