📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

jakubkrk napisał/a:
całe życie myślałem że to święto wymyśliła CoCa cola
I masz rację bo brodatego grubasa w czerwonym kubraku wymyśliła Coca Cola. Myślisz, że to przypadek, iż Mikołaj ma taki kolor ubrania? Nope!

Ja tam do ateistów nic nie mam, no chyba że do tych wojujących przyjebów co to na każdym kroku swój ateizm podkreślają, takich to bym na stos ułożył i własnoręcznie podpalił...

Wy naprawdę nie rozumiecie, że wiara to sprawa indywidualna i wiary nie można udowodnić?
Ile razy to trzeba wklejać...
Ile razy to trzeba wklejać...

@ Muzz akurat największą hipokryzją podczas gwiazdki wykazują się katolicy. Ubierasz choinkę? Tak? A wiesz, że to tradycja masońska mająca odgonić złe moce?

POLAK_nie_polaczek napisał/a:
Twój argument jest inwalidą.
![]()
Kolego. Nie wiem skąd ta moda ale jeśli masz napisane: "Your argument is invalid" to w żadnym wypadku nie oznacza to, że Twój argument jest inwalidą. Chodzi raczej o niepoprawność argumentu a nie jego ułomność. Chyba, że specjalnie tak piszesz żeby ludzi irytować. Wtedy nie było kwestii.
Święta to zwyczaj podpieprzony od "pogan". Biblia wyraźnie zakazuje dekorowania zielonych drzewek. Zresztą noszenia mieszanych tkanin i jedzenia owoców morza także. Czy to nie ironia że o hipokryzji pieprzą ludzie którzy ślepo popierają organizacje która bezkarnie dyma im dzieci i zasłania się książką której nigdy nie przeczytali, a jednak z którą zgadzają się w 100%-tach?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie