ZiooMall napisał/a:
Jaki szacun, za co i jaka pani ? J🤬a maciora nie wychowuje gówniaków a na dodatek tak jebła że zrobiła krater w jezdni
Mała Hiroszima hehe ale dobrze że dzieciom nic sie nie stało
35i napisał/a:
Bez komentarza, tylko łapka w dół, amebo.
Ale on dobrze mówi. Dzieciak się już zatrzymywał, a baba wpadła na niego i wepchnęła na jezdnię. XD
Serio nie wiem czym sie tak jaracie, chyba tylko brakiem czujności tej baby. Nie tylko nie zapobiegła ucieczce małego, ale nie byla w stanie go dogonić i jeszcze na końcu przyglebiła nim i sobą. Chłopak zatrzymał się właściwie sam przed drugim pasem, a dodatkowo kierowa audi widział co się dzieje.
Bym kaszojafowi wp🤬l spuścił że by ryski rok na dupę nie siadł
o to chodzi jak wazne jest wpajanie dzieciom o co chodzi z tym przejsciami a durnie politycy tylko to rozj🤬i
Wow, locha wykonała najdłuższy w życiu "sprint", żeby zabezpieczyć 800+ ma czisburgery.
Jako ojciec oświadczam że gnojek od razu by dostał po dupie jakbym tak na pasach za nim biegł.
ANALizator777 napisał/a:
Też bym sie rzucił za synem. Ale ja zawsze trzymam dziecko za ręke jak przechodze bo za długo tu jestem i za dużo widziałem
on się nie rzuciła tylko sie wyp🤬oliła o krawężnik swoimi obcasami i w locie złapała dziecko
N7 napisał/a:
@Siriuz
smycz dla dziecka...
Taka smycz to jest bardzo dobra rzecz. Korzystałem przy pierwszym jak i drugim dziecku i przy trzecim też mam zamiar. Bo do drugiego roku życia to taki kaszojad jest głupszy od psa. To już nawet nie chodzi o przechodzenie przez pasy ale idąc po chodniku wzdłuż ulicy potrafi momentalnie skręcić w stronę ulicy bo zobaczy gdzieś kota po drugiej stronie.
Wszystko fajnie ale ja bym chciał się kur.... dowiedzieć o co chodzi z tym SABOTAŻYSTĄ????? Złapali go? jest jakaś druga część tego filmu?
joti napisał/a:
No właśnie na filmie jest prawdziwa matka, a nie madka.
Madka matka już nie.poerdziel. ! A nawet się trafiła madmatka!
Jeden kuj ta sama zmywarka, na jebac programów w baniak o Jeden za dużo to się poerdoli ...
ZiooMall napisał/a:
Jaki szacun, za co i jaka pani ? J🤬a maciora nie wychowuje gówniaków a na dodatek tak jebła że zrobiła krater w jezdni
Co ty wogole koles p🤬lisz. Chyba cie już całkiem te sojowe latte pop🤬liło. Siedź w tym kantorku i milcz.
podpis użytkownika
Chcesz sprawiedliwości, wynajmij wiedźmina
tars napisał/a:
Szacun dla pani za reakcję!
Jakby Tobie pod koła 800 PLNów wpadło, też byś leciał.