📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

joti napisał/a:
prawdziwa matka
Prawdziwa samotna matka - gdyby był ojciec - dziecię umiałoby się zachować

biegu86 napisał/a:
Gratuluję! Otrzymałeś nagrodę idioty miesiąca.
Lepiej gdyby matka nie zareagowała w ogóle.
W tym przypadku tak byłoby lepiej.
Dziękuję za gratulacje i nagrodę od idioty miesiąca ;-]
Młody zobaczył radiowóz i ogarnął że ma 10g mleka w proszku od Gruzinów.
ANALizator777 napisał/a:
Też bym sie rzucił za synem. Ale ja zawsze trzymam dziecko za ręke jak przechodze bo za długo tu jestem i za dużo widziałem
Ja zacząłem pokazywać dzieciom filmy "sadol junior" gdzie mogą się przekonać np co się dzieje jak wchodzi się na meble po szufladach. Działa
35i napisał/a:
Bez komentarza, tylko łapka w dół, amebo.
przeciez skomentowales...
ANALizator777 napisał/a:
Też bym sie rzucił za synem. Ale ja zawsze trzymam dziecko za ręke jak przechodze bo za długo tu jestem i za dużo widziałem
Masz prawo, ale jak dzieciak ma 22 lata to w pewnym momencie już nie chce. Zamiast ręki zaproponowałem mu szelki ale powiedział mi skurczykonik, że mnie na nich powiesi.
ANALizator777 napisał/a:
Mnie Mama prowadzała na szelkach,jak na smyczy-psa..Byłam niższa od dzieci w moim wieku i nie szło Jej prowadzić mnie za rękę,będąc zgięta prawie wpół..Wtedy nikomu to nie przeszkadzało;dziś madki rozerwałyby Ją na strzępy..😁
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie