Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
mygyry 2018-01-02, 20:01 18
W 14 sek myślałem, że ktoś hamuje i zaraz będzie p🤬lnięcie w tył
Zgłoś
niuniek 2018-01-02, 20:04
hehe to tylko wycieraczki
Zgłoś
Demondemidi 2018-01-02, 20:06 2
Sylwester, ludzie na ulicach napruci w 3 dupy... powinieneś z automatu spodziewać się takiej akcji ze strony każdego zauważonego pieszego... W terenie zabudowanym kierujący zobowiązany jest zachować szczególną ostrożność więc i na takich zwracać uwagę. Zawsze mnie rozbrajają święte krowy które myślą np "mam zielone to jadę i nie patrzę"... wina może będzie po stronie drugiego uczestnika ale zginąć możesz ty albo bliscy.
Zgłoś
adax88 2018-01-02, 20:11 4
o k🤬a wymień te wycieraczki.
Zgłoś
hellmartin 2018-01-02, 20:11 3
Łódź k🤬a!
PS akcja w 1:02
Zgłoś
domat1 2018-01-02, 20:22 3
tak zapuszczone miasto to tylko Łódź
Zgłoś
NieZmienny 2018-01-02, 20:47 1
Materiał własny? To znałeś kierowce który nagrywał? Czy od tak ci udostępnił nagranie jak wyszedł Ci pomóc wstać?
Zgłoś
Argeusz 2018-01-02, 21:22 6
domat1 napisał/a:

tak zapuszczone miasto to tylko Łódź

To ty raczej w Bytomiu nie byłeś

podpis użytkownika

Całe życie w bólu i cierpieniu.
Zgłoś
T................a 2018-01-02, 21:41 71
Demondemidi napisał/a:

Sylwester, ludzie na ulicach napruci w 3 dupy... powinieneś z automatu spodziewać się takiej akcji ze strony każdego zauważonego pieszego... W terenie zabudowanym kierujący zobowiązany jest zachować szczególną ostrożność więc i na takich zwracać uwagę. Zawsze mnie rozbrajają święte krowy które myślą np "mam zielone to jadę i nie patrzę"... wina może będzie po stronie drugiego uczestnika ale zginąć możesz ty albo bliscy.

A mnie śmieszą bardziej takie święte krowy jak Ty, co wylewają tu swoje żale. Co k🤬a, nie zachował ostrożności? Przeciez chłopa nie rozjechał, zap🤬lać też nie zap🤬lał. Już k🤬a nie przesadzaj, gość się nap🤬lił tak na własną odpowiedzialność, kumple go zostawili czy ich nie ma, to sam by się w głupi sposób wyeliminował ze społeczeństwa, a kierwocy by tylko problemu narobił.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-01-02, 21:45 3
K🤬a po sylwestrze wraca się pierwszego, no dobra drugiego..... Ale k🤬a siódmego????????
What the fuck??? Gdzie takie imprezy robią? Daj k🤬a namiar.
Zgłoś
AfroMan25 2018-01-02, 22:07
nie wiem co ten gościu pił w sylwestra że go tydzień tak trzymało ale też chcę
Zgłoś
xaero18 2018-01-02, 22:50
po c🤬j ta cenzura
Zgłoś
Zacek 2018-01-02, 23:12
Gdybyś pojechał prosto miałbys materiał na harda a tak masz tylko na głowną
Zgłoś
k................s 2018-01-02, 23:13
mogłeś na torach zaparkować. A z resztą ch. mnie to obchodzi