Sylwester, ludzie na ulicach napruci w 3 dupy... powinieneś z automatu spodziewać się takiej akcji ze strony każdego zauważonego pieszego... W terenie zabudowanym kierujący zobowiązany jest zachować szczególną ostrożność więc i na takich zwracać uwagę. Zawsze mnie rozbrajają święte krowy które myślą np "mam zielone to jadę i nie patrzę"... wina może będzie po stronie drugiego uczestnika ale zginąć możesz ty albo bliscy.
Materiał własny? To znałeś kierowce który nagrywał? Czy od tak ci udostępnił nagranie jak wyszedł Ci pomóc wstać?
domat1 napisał/a:
tak zapuszczone miasto to tylko Łódź
To ty raczej w Bytomiu nie byłeś

podpis użytkownika
Całe życie w bólu i cierpieniu.

Demondemidi napisał/a:
Sylwester, ludzie na ulicach napruci w 3 dupy... powinieneś z automatu spodziewać się takiej akcji ze strony każdego zauważonego pieszego... W terenie zabudowanym kierujący zobowiązany jest zachować szczególną ostrożność więc i na takich zwracać uwagę. Zawsze mnie rozbrajają święte krowy które myślą np "mam zielone to jadę i nie patrzę"... wina może będzie po stronie drugiego uczestnika ale zginąć możesz ty albo bliscy.
A mnie śmieszą bardziej takie święte krowy jak Ty, co wylewają tu swoje żale. Co k🤬a, nie zachował ostrożności? Przeciez chłopa nie rozjechał, zap🤬lać też nie zap🤬lał. Już k🤬a nie przesadzaj, gość się nap🤬lił tak na własną odpowiedzialność, kumple go zostawili czy ich nie ma, to sam by się w głupi sposób wyeliminował ze społeczeństwa, a kierwocy by tylko problemu narobił.
K🤬a po sylwestrze wraca się pierwszego, no dobra drugiego..... Ale k🤬a siódmego????????
What the fuck??? Gdzie takie imprezy robią? Daj k🤬a namiar.
What the fuck??? Gdzie takie imprezy robią? Daj k🤬a namiar.
nie wiem co ten gościu pił w sylwestra że go tydzień tak trzymało ale też chcę
Gdybyś pojechał prosto miałbys materiał na harda a tak masz tylko na głowną

mogłeś na torach zaparkować. A z resztą ch. mnie to obchodzi