Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
O mały włos
konto usunięte • 2014-05-06, 21:30
W ostatniej chwili zauwazona jadąca bez świateł Yariska albo inne babskie wozidełko, dla niecieprliwych od 0:40. Alternatywne zakończenie tej historii pewnie byłoby ciekawsze, na moje szczęście skończyo sie tak jak widać. Nie było, bo moje, jak słabe to proszę wywaić.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
beliar87 2014-05-06, 21:34 34
po co ma światła włączać jak uliczne świecą
Zgłoś
bloodwar 2014-05-06, 21:36
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mistrz173 2014-05-06, 21:38 20
Tępa szmata...
bloodwar, nie ma licznika na filmie, nie ma dowodu...
Zgłoś
Presty 2014-05-06, 22:01 2
Wywalić nie, bartbartnik, bo po co

Ale nie rozumiem - jechała jariska, widziałaeś ja, nawet Twoja kamera ją widziała...

Jak wymieksz w takich sytuacji, to przesiądź sie na rokszę, bo za kółkiem zaskoczy Cię wiele innych sytuacji. I czasami będą chcieli zabić Ciebie, ale Ty też jesteś zagrożeniem, skoro nad tym nie panujesz...
Zgłoś
bloodwar 2014-05-06, 22:03
@Mistrz173 - można obliczyć prędkośc samochodu po mijanych pasach
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-06, 22:19 14
Presty napisał/a:

Wywalić nie, bartbartnik, bo po co

Ale nie rozumiem - jechała jariska, widziałaeś ja, nawet Twoja kamera ją widziała...

Jak wymieksz w takich sytuacji, to przesiądź sie na rokszę, bo za kółkiem zaskoczy Cię wiele innych sytuacji. I czasami będą chcieli zabić Ciebie, ale Ty też jesteś zagrożeniem, skoro nad tym nie panujesz...

W którym momencie wymiękam? Że odbiłem? Że przekląłem? TY byś postąpił inaczej?
A kamera zawsze widzi więcej
Patrzyłem w prawe lusterko, czy moge bezpiecznie wrócić na swój pas. Babę tą zobaczyłem w ostatniej chwili, jedna z ostatnich rzeczy, jakie można sie spodziewać na drodze w nocy to samochód bez świateł.
BTW robię troche km rocznie i wiele sytuacji juz widziałem, ale tą akurat nagrałem, więc się dzielę
Zgłoś
gathor 2014-05-06, 22:47
Jakbys jebnal to bym piwo dal, a tak... Nie ma jebniecia, nie ma piwa.
Zgłoś
mistrz173 2014-05-06, 23:18
@bloodwar - i ty w ten sposób policzyłeś? Gratuluję nudnego wieczoru...
Zgłoś
Black271 2014-05-07, 8:07
Po czym poznać polskie nagranie z samochodu!? Po rmf.fm xD
Zgłoś
TRQPL 2014-05-07, 8:30
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-07, 13:38 11
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-07, 14:15 2
Zgłoś
Tafariel 2014-05-07, 14:53
No i powoli sadolowi eksperci od prowadzenia aut powracają z torów wyścigowych aby nauczać ciemny lud o tym jak jeździć (choć swojego nie mają ale na pewno wszystkie NFS przeszli)

Zgłoś
konto usunięte 2014-05-07, 15:18
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem