W ostatniej chwili zauwazona jadąca bez świateł Yariska albo inne babskie wozidełko, dla niecieprliwych od 0:40. Alternatywne zakończenie tej historii pewnie byłoby ciekawsze, na moje szczęście skończyo sie tak jak widać. Nie było, bo moje, jak słabe to proszę wywaić.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:32
🔥
Białorusin uratował psa w Poznaniu
- teraz popularne
Tępa szmata...
bloodwar, nie ma licznika na filmie, nie ma dowodu...
bloodwar, nie ma licznika na filmie, nie ma dowodu...
Wywalić nie, bartbartnik, bo po co
Ale nie rozumiem - jechała jariska, widziałaeś ja, nawet Twoja kamera ją widziała...
Jak wymieksz w takich sytuacji, to przesiądź sie na rokszę, bo za kółkiem zaskoczy Cię wiele innych sytuacji. I czasami będą chcieli zabić Ciebie, ale Ty też jesteś zagrożeniem, skoro nad tym nie panujesz...
Ale nie rozumiem - jechała jariska, widziałaeś ja, nawet Twoja kamera ją widziała...
Jak wymieksz w takich sytuacji, to przesiądź sie na rokszę, bo za kółkiem zaskoczy Cię wiele innych sytuacji. I czasami będą chcieli zabić Ciebie, ale Ty też jesteś zagrożeniem, skoro nad tym nie panujesz...
Presty napisał/a:
Wywalić nie, bartbartnik, bo po co
![]()
Jak wymieksz w takich sytuacji, to przesiądź sie na rokszę, bo za kółkiem zaskoczy Cię wiele innych sytuacji. I czasami będą chcieli zabić Ciebie, ale Ty też jesteś zagrożeniem, skoro nad tym nie panujesz...![]()
W którym momencie wymiękam? Że odbiłem? Że przekląłem? TY byś postąpił inaczej?
A kamera zawsze widzi więcej
Patrzyłem w prawe lusterko, czy moge bezpiecznie wrócić na swój pas. Babę tą zobaczyłem w ostatniej chwili, jedna z ostatnich rzeczy, jakie można sie spodziewać na drodze w nocy to samochód bez świateł.
BTW robię troche km rocznie i wiele sytuacji juz widziałem, ale tą akurat nagrałem, więc się dzielę
Jakbys jebnal to bym piwo dal, a tak... Nie ma jebniecia, nie ma piwa.
@bloodwar - i ty w ten sposób policzyłeś? Gratuluję nudnego wieczoru...
No i powoli sadolowi eksperci od prowadzenia aut powracają z torów wyścigowych aby nauczać ciemny lud o tym jak jeździć (choć swojego nie mają ale na pewno wszystkie NFS przeszli)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie