👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

bajka dla postępowych pierwszo klasistów co mają już 6 roczków na karku i dorzućcie im jeszcze lekture np. "potop"

Komorowski jest słaby ale te gooowno jest słabsze od byłego prezydenta Kaczyńskiego który był wyznacznikiem dna

@up ty sobie chyba jaja robisz? kaczyński miał tyle wpadek, że dnia nie starczy by to opisać a ty srasz się o jakiś bół? tylko na tyle cię stać? jedna wpadka Komorowskiego? nie głosowałem na niego ale tak czy siak nie jest złym prezydentem w porównaniu do poprzedników. Więc idź tam ze swoim macierewiczem szukać brzozy w lesie

@anakin Platformiane trolle nie dacie rady, ludzie drugi raz się już nie nabiorą

anakin napisał/a:
@up ty sobie chyba jaja robisz? kaczyński miał tyle wpadek, że dnia nie starczy by to opisać a ty srasz się o jakiś bół?
-Borubar
-Ziemia Polska do Wolski
-Irasiad
Wszystko chyba.
Aaa jest jeszcze jak trzyma szalik Polski odwrotnie! Znana fota. Ale to akurat kiepski przykład, bo z tego jest cała seria zdjęć (fotograf zrobił ich kilkanaście, jedno po drugim co chwila). Tam Kaczor wyciąga szalik, podnosi, widzi, że jest odwrotnie, odwraca i trzyma zwyczajnie.
Macie więcej?
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Bajka faworyzuje PiSuary i związkowców, zapominając że wszyscy grają w jednej lewackiej drużynie.

kamilek69 napisał/a:
to nie jest mój prezydent
A co, niemcem jesteś?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie