Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
tranzystor 2014-01-12, 17:55 1
jacek197 napisał/a:

Ciekawi mnie ilu z was wysłało tym muzealnym ż🤬dom maila w którym wyraziło oburzenie i zażądało poprawienia opisu pod zdjęciem. Tylko na forum umiecie dbać o Polskę.

Nawet, jakbyśmy wszyscy wysłali ż🤬dom maile z żądaniem poprawienia błędu, to olaliby nas. Dlaczego? Otóż dlatego, że nasze kolejne rządy włażą im w dupę stawiając muzea, pomniki i ciągle nam wmawiając, że tylko oni byli pokrzywdzeni, bo o Polakach już się nie wspomina, chyba, że w kontekście "polskich obozów koncentracyjnych". Do tego ciągle im "oddają" jakieś nieruchomości. Powinno być jak w Niemczech, określono okres składania pozwów, okres minął, stwierdzono, że sprawy się przedawniły i wyp🤬alać. Ale nas wolą Polaków na bruk wywalać.
Zgłoś
helldogs 2014-01-12, 19:23
ż🤬d to ż🤬d więc nie ważne czy bije polak rusek niemiec czy amerykaniec...
Zgłoś
TRQPL 2014-01-13, 11:21
Uwielbiam ludzi których nie interesują czyjeś opinie tylko fakty.
I takimi faktami jako argumentami się posługują. Jednocześnie nie są oszołomami pokroju Macierewicza vel "przypadek" których nikt nie traktuje poważnie nawet gdy mają rację.

"... Ja ją (książkę) napisałam na źródłach ż🤬dowskich. Żeby powiedzieć że Kurek kłamie trzeba powiedzieć że ten, ten i ten ż🤬d kłamał i cała masa ż🤬dów. O co chodzi ż🤬dom trzeba pytać ż🤬dów..."

Powtarzając za Panią dr Ewą Kurek.

Nie dajmy się skundlić i wmówić sobie że Polskość to coś złego.

Żołnierze ŻOB zawiesili w getcie flagę polską i ż🤬dowską. I to jest ta grupa ż🤬dów o której musimy pamiętać.
Natomiast musimy robić wszystko żeby tych kłamców (tj.) katów (kolaborantów) ż🤬dowskich komunistów ż🤬dowskich i ż🤬dów amerykańskich odkłamać to(ich) kłamstwo.

podpis użytkownika

Die motherfucker die motherfucker die.

I will wear you like a condom.
Zgłoś