Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:02
ehaft 2014-04-19, 1:41
Zalatujesz pedałem!
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-19, 1:42
Ciężko powiedzieć czy mówi logicznie bo nie da się jego głosu słuchać
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-19, 1:46 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mattheo 2014-04-19, 1:47 1
Głos typowego pedała ktory trzesie swoja poszerzona dupa ''co by bylo gdyby wzieli mnie do woja o jaaaaa'' koles na sama mysl co tam jest (czyt. w koszarach) nadstawia kuper....
Zgłoś
8broda8 2014-04-19, 1:53 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-19, 1:54 1
Zgłoś
Prezes17 2014-04-19, 1:54 5
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-19, 2:01
Zalatuje ciepłym waflem.
Zgłoś
ppanzer 2014-04-19, 2:02 1
dlaczego kobiety nie mogą służyć w wojsku?
-bo na komendę ,,padnij'' kładą się na plecach...
Zgłoś
~Vuko 2014-04-19, 2:03 3
Zgłoś
ArioN 2014-04-19, 2:31
Obowiązkowa,myślę że nie jest potrzebna,myślę że wystarczyłby kurs obchodzenia się z bronią,podstaw samoobrony i odrobinę wiedzy na temat obecnego uzbrojenia i zagrożeni z tym płynącym.Ja postawiłbym bardziej na zachęcacie młodych,silnych ludzi do wojska,dodatkową płacą czy przywilejami,z niewolnika nie ma pracownika,żołnierza też.A i tak większa część która płacze obowiązkowe wojsko jest potrzebne bo społeczeństwo ciotowate itp. proponuje patrzeć na siebie,a nie oglądać za pedałami , świecić przykładem i pokazywać jacy to z was twardziele a przebiec 200 metrów to tylko z shiftem da rade.A tera idę spać bo rano muszę wstać żeby koszyczek poświęcić.
Zgłoś
Dzichader 2014-04-19, 2:33 1
Zgłoś
gojira 2014-04-19, 2:45 2
Nic wiecej nie trzeba dodawac.

Zgłoś
dawkam86 2014-04-19, 6:59 2
Byłem, swoje odbębniłem i jestem za. JW 2423 Żagań się kłania. Jeżeli kiedyś będą mieli wpaść do nas ruscy czy niemcy kto wam obsluzy nawet kalasza o innych sprzetach nie mówiąc - pedały w rurkach które o życiu dużo nie wiedzą? Zetka powinna byc i koniec. A 3/4 mojej służby polegało na sprzątaniu. Wiecie jak porusza sie żołnierz?? Żołnierz porusza sie z szybkością szmaty na wysokości lamperii.
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-19, 8:49
Hasło jednego z plakatów walecznego wojska polskiego:

"STAJEMY JAK OJCE"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem