Facet, logicznie mówi.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:35
Facet, logicznie mówi.
Ciężko powiedzieć czy mówi logicznie bo nie da się jego głosu słuchać
Głos typowego pedała ktory trzesie swoja poszerzona dupa ''co by bylo gdyby wzieli mnie do woja o jaaaaa'' koles na sama mysl co tam jest (czyt. w koszarach) nadstawia kuper....
dlaczego kobiety nie mogą służyć w wojsku?
-bo na komendę ,,padnij'' kładą się na plecach...
-bo na komendę ,,padnij'' kładą się na plecach...
Obowiązkowa,myślę że nie jest potrzebna,myślę że wystarczyłby kurs obchodzenia się z bronią,podstaw samoobrony i odrobinę wiedzy na temat obecnego uzbrojenia i zagrożeni z tym płynącym.Ja postawiłbym bardziej na zachęcacie młodych,silnych ludzi do wojska,dodatkową płacą czy przywilejami,z niewolnika nie ma pracownika,żołnierza też.A i tak większa część która płacze obowiązkowe wojsko jest potrzebne bo społeczeństwo ciotowate itp. proponuje patrzeć na siebie,a nie oglądać za pedałami
, świecić przykładem i pokazywać jacy to z was twardziele a przebiec 200 metrów to tylko z shiftem da rade.A tera idę spać bo rano muszę wstać żeby koszyczek poświęcić.
Byłem, swoje odbębniłem i jestem za. JW 2423 Żagań się kłania. Jeżeli kiedyś będą mieli wpaść do nas ruscy czy niemcy kto wam obsluzy nawet kalasza o innych sprzetach nie mówiąc - pedały w rurkach które o życiu dużo nie wiedzą? Zetka powinna byc i koniec. A 3/4 mojej służby polegało na sprzątaniu. Wiecie jak porusza sie żołnierz?? Żołnierz porusza sie z szybkością szmaty na wysokości lamperii.
Hasło jednego z plakatów walecznego wojska polskiego:
"STAJEMY JAK OJCE"
"STAJEMY JAK OJCE"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie