Facet, logicznie mówi.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
Facet, logicznie mówi.
Ciężko powiedzieć czy mówi logicznie bo nie da się jego głosu słuchać
Głos typowego pedała ktory trzesie swoja poszerzona dupa ''co by bylo gdyby wzieli mnie do woja o jaaaaa'' koles na sama mysl co tam jest (czyt. w koszarach) nadstawia kuper....
dlaczego kobiety nie mogą służyć w wojsku?
-bo na komendę ,,padnij'' kładą się na plecach...
-bo na komendę ,,padnij'' kładą się na plecach...
Obowiązkowa,myślę że nie jest potrzebna,myślę że wystarczyłby kurs obchodzenia się z bronią,podstaw samoobrony i odrobinę wiedzy na temat obecnego uzbrojenia i zagrożeni z tym płynącym.Ja postawiłbym bardziej na zachęcacie młodych,silnych ludzi do wojska,dodatkową płacą czy przywilejami,z niewolnika nie ma pracownika,żołnierza też.A i tak większa część która płacze obowiązkowe wojsko jest potrzebne bo społeczeństwo ciotowate itp. proponuje patrzeć na siebie,a nie oglądać za pedałami
, świecić przykładem i pokazywać jacy to z was twardziele a przebiec 200 metrów to tylko z shiftem da rade.A tera idę spać bo rano muszę wstać żeby koszyczek poświęcić.
Byłem, swoje odbębniłem i jestem za. JW 2423 Żagań się kłania. Jeżeli kiedyś będą mieli wpaść do nas ruscy czy niemcy kto wam obsluzy nawet kalasza o innych sprzetach nie mówiąc - pedały w rurkach które o życiu dużo nie wiedzą? Zetka powinna byc i koniec. A 3/4 mojej służby polegało na sprzątaniu. Wiecie jak porusza sie żołnierz?? Żołnierz porusza sie z szybkością szmaty na wysokości lamperii.
Hasło jednego z plakatów walecznego wojska polskiego:
"STAJEMY JAK OJCE"
"STAJEMY JAK OJCE"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie