Konto usunięte
2014-04-19, 1:42
Ciężko powiedzieć czy mówi logicznie bo nie da się jego głosu słuchać
Konto usunięte
2014-04-19, 1:46
No dosyć dobrze gada tylko k🤬a po co się wyraża jak jakiś c🤬lo-gwiazdor z bravo girl. A co do przymusowej służby wojskowej to:
1.Koszty (państwo musi utrzymywać oficerów i personel który szkoli rekrutów i nie są to małe kwoty a tak naprawdę to w większości te pieniądze idą psu w dupę)
2.Patologia (jak się ludzie naoglądają filmów to im się k🤬a wydaje że w wojsku będzie braterstwo broni i wyjdą stamtąd z "jajami", otóż nie realia są takie że z jajami wyjdą Ci którzy z jajami tam przyszli, kilku się wyrobi i jakoś to przeżyje a pozostali zostaną zgnojeni i sobie pewnie z tym za szybko nie poradzą)
3.Ojczyzna (jak ktoś dalej wierzy w zajebiste wartości "ojczyzna" "idę ginąć za swój naród" to niech sobie zda sprawę z takiego faktu że np taki Tusek zacznie teraz mącić wodę w związku z Ukrainą, Rosja wypowie wojnę i sru dostajecie wezwanie do wojska, raz raz szkolenie wp🤬du jak mięso armatnie na front praktycznie bez sprzętu i wszystkich to c🤬ja obchodzi, a potem jak już milion młodych polaków zginie (oczywiście młodych rosjan też) to będzie wielka dyplomacja Putin wybaczy Tusek przeprosi i wszyscy będą to mieli w dupie. To nie jest X wiek żeby polityką się pewnych rzeczy nie dało załatwić. A jak ktoś mi powie że trzeba walczyć żebyśmy mogli rządzić naszym własnym państwem to go śmiechem zabiję. Niczym nie rządzimy już bardzo długo o ile kiedykolwiek czymś rządziliśmy.
Głos typowego pedała ktory trzesie swoja poszerzona dupa ''co by bylo gdyby wzieli mnie do woja o jaaaaa'' koles na sama mysl co tam jest (czyt. w koszarach) nadstawia kuper....
Kto nie odbył zasadniczej ten ciota i c🤬j gorszy od mangi i anime...tyle
a kto nie zalajkuje ten ciota i rurka z anime i mangi i k🤬a gimba i c🤬j mnie trafia bo ja po zasadniczej i normalnym człowiekiem jestem do dziś.........
........
........
była fala i c🤬j mi się stało.....
.......
Bóg Honor Ojczyzna
poniosło mnie, ale i tak jestem za przynajmniej 6 miechów obowiązkowej
dziękuje i dobranoc
Konto usunięte
2014-04-19, 1:54
wyp🤬lać od ZSW z największej cipeczki potrafili zrobić choć w części faceta.Jedno wiem tY w wojsku nie byleś bo p🤬lisz jak połamana P🤬da! Granat boluś i nie pęka aż do śmierci.
Błagam, niech sie nie wypowiadają osoby, które nie miały styczności z wojskiem. Właśnie skończylem 4miesięczne szkolenie w X mieście. Osoby, które uważają, ze nie ma fali w wojsku, mają rację, ale tylko pośrednio, w Poznaniu zrezygnowalo 30 osob we Wrocławiu 25. na 1200 zgłoszeń w WKU Mińsk Mazowiecki przyjęto zostało tylko 8 osób. Przesiew jaki był tak jest. Norma dnia dla kotów jaka jest taka było tylko stosunek przełożonych do kotów sie nie zmienił, nadal jest to samo j🤬ie, ale każdemu facetowi przyda sie taka szkoła życia, kuźnia charakterów. to co robilili w 2 lata teraz robią w ciągu 4 miesięcy na mniejsza skalę, fakt, ale i tak podczas tego czasu człowiek nauczy sie tylu rzeczy ile by w obecnym cywiliu nie doznał przez cale życie. Strzelinica i taktyka 10godzinna dała by nie jednemu sadolowi w kość, zreszta co ja sie bede tutaj wypowiadał jak i tak 90% nowosadolowych twardzieli mnie zhejtuje, chociaz mają po 18 lat i jedyną styczność z AK lub Berylem miała to w Call of Duty lub Medal of Honor. Chciałbym wyrazuć szacunek dla typowych Zetkowiczów, którzy w wojsku przetrwali nie tylko 9miesięcy, ale też 2 lata. SZACUNEK W C🤬J!
Konto usunięte
2014-04-19, 2:01
Zalatuje ciepłym waflem.
dlaczego kobiety nie mogą służyć w wojsku?
-bo na komendę ,,padnij'' kładą się na plecach...
8broda8 napisał/a:
Kto nie odbył zasadniczej ten ciota i c🤬j gorszy od mangi i anime...tyle
Hehe mama Cię przechowała?
Obowiązkowa,myślę że nie jest potrzebna,myślę że wystarczyłby kurs obchodzenia się z bronią,podstaw samoobrony i odrobinę wiedzy na temat obecnego uzbrojenia i zagrożeni z tym płynącym.Ja postawiłbym bardziej na zachęcacie młodych,silnych ludzi do wojska,dodatkową płacą czy przywilejami,z niewolnika nie ma pracownika,żołnierza też.A i tak większa część która płacze obowiązkowe wojsko jest potrzebne bo społeczeństwo ciotowate itp. proponuje patrzeć na siebie,a nie oglądać za pedałami

, świecić przykładem i pokazywać jacy to z was twardziele a przebiec 200 metrów to tylko z shiftem da rade.A tera idę spać bo rano muszę wstać żeby koszyczek poświęcić.
Polskie Wojsko psia jego mać; nawet się tam k🤬a dostać nie idzie bo studia (przykład wrocław) 3000 chętnych na 126miejsc (40 laureatów jakiś j🤬ych konkursów i 1/3 miejsc poszła się j🤬). WKU? 10 osób rocznie biorą a chętnych ponad setka. No dobra czyli mamy 10% szans? Nie, bo biorą tych co nie trzeba szkolić czyli jak jeździsz tirem z naczepą to możesz śmiało iść.
Nic wiecej nie trzeba dodawac.
Byłem, swoje odbębniłem i jestem za. JW 2423 Żagań się kłania. Jeżeli kiedyś będą mieli wpaść do nas ruscy czy niemcy kto wam obsluzy nawet kalasza o innych sprzetach nie mówiąc - pedały w rurkach które o życiu dużo nie wiedzą? Zetka powinna byc i koniec. A 3/4 mojej służby polegało na sprzątaniu. Wiecie jak porusza sie żołnierz?? Żołnierz porusza sie z szybkością szmaty na wysokości lamperii.
Konto usunięte
2014-04-19, 8:49
Hasło jednego z plakatów walecznego wojska polskiego:
"STAJEMY JAK OJCE"