📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:23

@up bo w Polsce jedyna dozwolona formą obrony koniecznej jest ucieczka...

Cpt. Obvious
nie wiem o czym ty piszesz. mozesz wytlumaczyc jaka jest roznica miedzy obrona a "obrona konieczna". socjalisci i faszysci lubuja sie w "nowo mowie"
nie wiem o czym ty piszesz. mozesz wytlumaczyc jaka jest roznica miedzy obrona a "obrona konieczna". socjalisci i faszysci lubuja sie w "nowo mowie"
Od Polski chyba właśnie tylko Wielka Brytania jest bardziej rozbrojonym krajem w Europie...
Spójrzmy- małe Czechy mają dwa razy więcej broni w społeczeństwie niż my, a Niemcy około 10-20 milionów sztuk, porównując z niespełna 300 tysiącami u nas, przynajmniej tej legalnej.
Popieprzone i nieżyciowe prawo.
Spójrzmy- małe Czechy mają dwa razy więcej broni w społeczeństwie niż my, a Niemcy około 10-20 milionów sztuk, porównując z niespełna 300 tysiącami u nas, przynajmniej tej legalnej.
Popieprzone i nieżyciowe prawo.

Lupi napisał/a:
Paranoją u nas jest to, ze jesli mamy bron, i ktos nam zacznie grozic pistoletem to powinnismy MAKSYMALNIE strzelic w kolano. Po oddaniu strzalu ostrzegawczego.
a czy dozwolony jest ostrzegawczy strzał w tył głowy ?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie