👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up bo w Polsce jedyna dozwolona formą obrony koniecznej jest ucieczka...

Cpt. Obvious
nie wiem o czym ty piszesz. mozesz wytlumaczyc jaka jest roznica miedzy obrona a "obrona konieczna". socjalisci i faszysci lubuja sie w "nowo mowie"
nie wiem o czym ty piszesz. mozesz wytlumaczyc jaka jest roznica miedzy obrona a "obrona konieczna". socjalisci i faszysci lubuja sie w "nowo mowie"
Po cholere komuś pistolecik jak można użyć gówna na patyku. Naboje są drogie, a ja na murzyna pieniędzy nie będę tracić, niech on pracuje na mnie na polu bawełny.
Od Polski chyba właśnie tylko Wielka Brytania jest bardziej rozbrojonym krajem w Europie...
Spójrzmy- małe Czechy mają dwa razy więcej broni w społeczeństwie niż my, a Niemcy około 10-20 milionów sztuk, porównując z niespełna 300 tysiącami u nas, przynajmniej tej legalnej.
Popieprzone i nieżyciowe prawo.
Spójrzmy- małe Czechy mają dwa razy więcej broni w społeczeństwie niż my, a Niemcy około 10-20 milionów sztuk, porównując z niespełna 300 tysiącami u nas, przynajmniej tej legalnej.
Popieprzone i nieżyciowe prawo.

Lupi napisał/a:
Paranoją u nas jest to, ze jesli mamy bron, i ktos nam zacznie grozic pistoletem to powinnismy MAKSYMALNIE strzelic w kolano. Po oddaniu strzalu ostrzegawczego.
a czy dozwolony jest ostrzegawczy strzał w tył głowy ?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie