Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:56
Obrońca Homoseksualistów
t00malek4 • 2014-01-17, 0:27
Siemanko,wczoraj w szkole dokładniej w zawodówce (tak tak chodzę do zawodówki bo jestem zbyt głupi na LO)na informatyce jak to w zwyczaju z pojebami z klasy przeglądaliśmy sadola(starsze strony) było pewne zdjęcie jak jakiś pedał trzyma w mordzie penis.Zaczęliśmy się śmiać że to pedał j🤬y i takie tam nagle podszedł do nas nauczyciel i wyj🤬 z tekstem że to wcale może nie być pedał bo cytuje"trzymając w buzi penisa jestem tak samo pedałem co trzymając klucz do świec mechanikiem" cała szkoła się dowiedziała i nauczyciel ma Przezwisko "rycerz na Czarnym koniu " Gość jest zaszczycony wręcz pseudonimem bo myśli że mamy do niego szacunek:D,lecz chodzi o coś innego
"Pozdro Dla Kumatych"

Możecie zacząć wyzywać że c🤬jowe słabe itp itd ale na żywo usłyszeć to od nauczyciela to później dzień rozj🤬y do końca
Zgłoś
ulifont 2014-01-17, 21:09
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-17, 21:12 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
fiszer 2014-01-17, 21:24 1
Cytat:

Bracie uwierz mi że gdybym mógł cofnąć czas to poszedłbym do zawodówki. Chodziłem do LO i nic z tego nie mam poza "zaliczoną szkołą". Ty i twoi koledzy skończycie szkołę z fachem w ręku i przyuczeniem do zawodu, co będzie miało konkretne przełożenie na znalezienie pracy, zarobki itd. Nie daj sobie wmówić że jesteś gorszy czy głupszy bo chodzisz do zawodówki. Nie chcę nikogo obrazić ale ogólniak to wylęgarnia życiowych ofiar, bo niczego tam nie uczą. Pozdrawiam

Jak się idzie do lo bez żadnego planu, to tak potem jest. Byle jakie studia i bezrobocie.
Zgłoś
Bezem 2014-01-17, 21:32 4
Zgłoś
NuclearBlast 2014-01-17, 21:46
zawodówka najlepszy wybór według mnie ja skonczyłem zawodówkę a że szkoła miała podpisaną umowę z kopalnią to automatycznie po zaliczeniu wszystki egzaminów itp zostałem przyjęty do pracy
Zgłoś
MateuszMmz 2014-01-17, 21:49
@up Muszę się zgodzić - technikum to dobra szkoła (fach i możliwość pójścia na studia), szkoda tylko, że jest uznawana za "gorszą" od liceum albo w ogóle pomijaną w wyborze szkoły. Przykład WSPANIAŁYCH rodziców: "Jak się nie będziesz uczył w gimnazjum to nie dostaniesz się do liceum i pójdziesz do zawodówki". TO często rodzice mają myślenie spaczone komuną i wmawiają dzieciom, że muszą iść na studia.

Ja poszedłem do technikum i jestem zadowolony. Nie dość, że lubię swój fach (elektryk), to jeszcze mam możliwość robienia w szkole różnych kursów typu: operator koparki/wózka widłowego, spawanie, kursy informatyczne itp.

No i nasłuchałem się opowieści starszych kolegów którzy poszli do liceum, że woleliby pójść do technikum, bo po LO to gówno mają, zwłaszcza jeśli osoba wybierająca liceum została przyjęta tylko dlatego, że były miejsca (czyt. jest kretynem nienadającym się do nauki, tylko do pracy)
Zgłoś
sonko 2014-01-17, 22:02 6
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-17, 22:07 1
Jak poszli do liceum, w którym były miejsca, bo nikt nie chciał to się nie dziwię
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-17, 22:15 2
taaa ja skończyłem zawodówke z zawodem elektryk 4 lata temu, potem pracowałem jako elekto-monter, a obecnie mam własną działalność. W międzyczasie zrobiłem uprawnienia elektryczne, gazowe i większość pajacy po studiach może mi obtaśtać przed snem, dziekuje dobranoc
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-17, 22:24 1
Bo to zależy od tego co ma się w głowie, a nie czy sie pójdzie do LO czy zawodówki/technikum. Niezależnie co się wybierze można dobrze na tym wyjść, a można g. osiągnąć.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-17, 22:28
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-17, 22:31 3
Z takim podejściem zawodówka pewnie też gówno by Ci dała
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-17, 22:41 1
amwwm, pozwól, że i ja dorzucę swoje trzy grosze do twojej wypowiedzi. Ani LO nie jest złe, ani zawodówka nie jest zła. Zasada jest prosta - jeżeli jesteś obrotny i inteligentny to ustawisz się w każdych warunkach, bo każde dają ci jakieś szanse. Jeżeli natomiast jesteś debilem to nie poradzisz sobie nigdzie, niezależnie od tego ile państwo wpakuje w ciebie trudu i pieniędzy. Ci nieudacznicy życiowi po liceum są kretynami, którzy byli za głupi, żeby odnaleźć się w tym na co się porwali. W zawodówce tacy ludzie mają o tyle łatwiej, że i tak mają papiery gwarantujące ich kwalifikacje (często niestety niesłusznie przyznane), co nie znaczy oczywiście, że mądrzy ludzie nie wykorzystają tych papierów lepiej, niż ci zaściankowi debile zapatrzeni w swoje dresy.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-17, 22:45
Zgłoś
femi666 2014-01-17, 23:06 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem