C🤬j z Zawiszą:
-to nie on zadłuża nasze społeczeństwo, tak, że Gierek to był pikuś przy tym,
-to nie on sprzedaje nas i naszą wolność Związkowi Socjalistycznych Republik Europejskich
-to nie on manipuluje i przekręca wszystko, co może mu zagrozić
-to nie on wyzywa od faszystów każdego, kto chcę zmiany tego poj🤬ego systemu
-to nie on zwyczajnie okrada emerytów
-to nie on bezczelnie podnosi podatki, choć obiecywał kilkukrotnie tego nie robić
-to nie on całuje po dupie zarówno Niemców, jak i Rosjan
-to nie on dąży do podzielenia Polski na zwolenników PO i PIS
-to nie on pozwala na bezkarne oczernianie Polski i Polaków
-to nie on fałszuje historię Polski po 45'
-wreszcie to nie on promuje kulturę multi-kulti, przez którą Francuzi, Holendrzy, Belgowie, Niemcy, Szwedzi, czy Anglicy stają się powoli mniejszością we własnym kraju.
a to wszystko reprezentuje Olejnik i władza za którą stoi.
Ps. Do "inteligętów lewaków", jak już macie zamiar się przyp🤬olić do mnie, to proszę, o konstruktywną krytykę i racjonalne argumenty..
Ech, że Ci się tak chce. No ale w sumie pewnie op🤬lasz się na studiach i nie masz co robić.
podpis użytkownika
Emerytowany saren@anonymousm
Współczuję, że karzą wam pracować do tak późnych godzin. A może to praca na trzy zmiany? W dzisiajszych czasach to nawet prowokatorzy zap🤬lają nadgodziny...
O k🤬a, to już nawet ja zostałem policyjną prowokacją?!? Mogę sobie wyobrazić, jak to było na marszu, lemingi.
podpis użytkownika
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.

j🤬 tych z ONR MW c🤬ja a nie patrioci
dobra dodam swoje 2 grosze
j🤬 tych z ONR MW c🤬ja a nie patrioci
A wyjaśni Nam Wszystkim dlaczego tak uważasz.Dlaczego według ciebie osoby przynależące do ONR i MW nie są Patriotami ?.

Ok, tylko powiedz kim jest Palikot jak nie narzędziem Tuska do wk🤬iania Kaczyńskiego? Zrobi wszystko żeby przedstawić Jarka w jak najgorszym świetle. No i po części jego poglądy, to w rzeczywistości kontrowersyjne poglądy Donalda, który musi mieć jakąś maskotkę od brudnej roboty. Palikot mówi to czego Tuskowi nie wypada. Gdyby on publicznie obnosił się z takimi pomysłami to z władzą pożegnałby się bardzo szybko.
podpis użytkownika
Naj🤬 tysiąc postów i na emeryturę.Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.

Swoją drogą, zajebiste dupy te faszystki. Jadę za rok;)
podpis użytkownika
Komentuję tylko będąc pod wpływem, a że tańczę już rzadko to i rzadko komentuję.Dla mnie sprawa jest prosta, Palikot miał i ma w wielu sprawach podobne poglądy do Tuska, ale nie we wszystkim, stąd poszedł sobie szefować w swojej partii bo nikt go nie będzie wołał potem na dywanik za zbyt ekstremalne konferencje prasowe ;] Oburzył się na to jak Tusk się zajmuje opieszale gospodarką, a sam potem się wj🤬, martwiąc się o głosy i nabił je sobie homosiami - teraz ich musi karmić i stawiać szopkę dalej, pomysły gospodarcze j🤬 się poszły.
Jakby oceniać zbieżność poglądów w jakimś zakresie pomiędzy posłami z różnych ugrupowań jako maskotki od brudnej roboty, to np. Gowin jest agentem PiSu w PO

Ok, myślisz że tak jest, myśl dalej, dla mnie to niedorzeczne pieniactwo. Lepiej chodźmy się napić i pogadajmy o dupach, zdrowiej jak o polityce.
podpis użytkownika
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.