👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Trafił swój na swego
Zawisza też przemądry

podpis użytkownika
Emerytowany saren
ale jak Janek mądrze jedzie tej palmiarze z przeciągiem na przedzie!
Nie twierdzę że Olejnik jest dobrą reporterką, raczej słabą, ale dobrze kiedyś wyglądała i chciała gadać o polityce więc się tym zajmuje. Nie chcę też twierdzić że posłowie to idioci, w końcu jest wśród nich wielu wybitnych ludzi.
Ale nawet nie oglądając tej dyskusji w ciemno stwierdzam że pani Monika była tą mądrzejszą w dyskusji.
Ale nawet nie oglądając tej dyskusji w ciemno stwierdzam że pani Monika była tą mądrzejszą w dyskusji.
@anonymousm
ahh ten wszędobylski, mityczny wręcz faszyzm ONRu i MW. Uważaj, żeby ci faszyzm z lodówki nie wyskoczył jak po kanapkę pójdziesz
ahh ten wszędobylski, mityczny wręcz faszyzm ONRu i MW. Uważaj, żeby ci faszyzm z lodówki nie wyskoczył jak po kanapkę pójdziesz
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie