Filmik pokazuje za ile i jaką ochronę posiada Rezydencja Prezydenta RP. Nagrano rozmowę w sprawie pracy z szefostwem ochrony.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:34
@up
Weź się człowieku jebnij w łeb...
P.S. Przedtem jednak zdefiniuj "normalną robotę"
Weź się człowieku jebnij w łeb...
P.S. Przedtem jednak zdefiniuj "normalną robotę"
więcej w mcd zarabiam na 3/4 etatu i mam urlop płatny
mam wolne na każde egzaminy
@up
Marna pisze regulamin to co się dziwisz? Co miesiąc dodaje coś nowego (zgadnij why
)
Marna pisze regulamin to co się dziwisz? Co miesiąc dodaje coś nowego (zgadnij why
)
to jest proste dlaczego tak mało bo prezes ochrony kowalczyk ma na tym zarobic na koniec okaze sie ze prezydenta ochrania moja starsza na rencie zeby taniej było i to sama bo po co wiecej osob im wiecej osob tym prezes ma mniej
Ochrona to dobra branża "Dla studenta" dorobić sobie 400-500 zł miesięcznie nic więcej...
Pozdro
Pozdro
Bo na ochroniarza trzeba się nadawać. Trzeba być zajebiście zbudowanym i mieć ten pociąg do dreszczyku emocji. Wtedy nawet debil może znaleźć w tej branży dobrze płatną pracę. A jak staruszek z brzuchem idzie na ochronę, to niech nie oczekuje kokosów. Nie każdy może pracować wszędzie. Co więcej, nikt nie może pracować wszędzie. Nie ma człowieka, który by się nadawał do każdego zawodu. Więc jak Ci, którzy się nie nadają przestaną się tam pchać to ludzie albo będą zatrudniali drogo, ale dobrych ochroniarzy, albo w ogóle.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie