[ Komentarz dodany przez: angel: 2011-06-12, 19:02 ]
4.2. Każde zdjęcie lub materiał wideo powinno być poprzedzone tekstem, opisującym jego zawartość.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jaki sadystyczny ? Po prostu jakis facet ( ochroniarz ? ), szarpal jego dziecko ( zapewne myslal, ze cos kradnie ), a ojciec bronil swego pierworodnego ( lub ktorego tam z kolei ). Piwo dam tak, czy tak, bo niezle zareagowal, chociaz fajniej byloby gdyby doszlo do rekoczynu.
ciecie zarabiaja po 6 zl na godzine i cwaniakuja a najlepsze jest to ze prace nazywaja "służbą"
gin
2011-06-11, 18:41
Znam dobrze takich ochroniarzy. W dupie się wieśniakom przewraca jak garnitur czy tam inne kimono założą. Szkoda, że mu jedynek nie usunął
Każdemu władza odbija do głowy. Czy to na sklepowym kramiku czy na egzaminie gdy się dumnie kroczy po sali i wyszukuje osła, który niczego się nie nauczył, a do tego nie potrafi ściągać.
konto usunięte
2011-06-11, 19:30
kontownik obeznany.. pracowałeś? Nie musisz się wstydzić. Ja też.. zajebista robota.
joter napisał/a:
Obrazek
Już ostatnio była mowa o tym, aby oszczędzać swój kark
Hah, połowę głównej sadistica na chwilę obecną znam od dawna z.... sadistica.
Jak by to powiedział Bundy tata psychopata
konto usunięte
2011-06-12, 0:10
konto usunięte
2011-06-12, 0:33
teraz żałuję że nie mam cienkiego monitora. Wiecie jak trudno jest przekręcić dziewiętnastkę crt?? i to tak żeby kobity i dzieciaka nie obudzić!
pisage napisał/a:
teraz żałuję że nie mam cienkiego monitora. Wiecie jak trudno jest przekręcić dziewiętnastkę crt?? i to tak żeby kobity i dzieciaka nie obudzić!
Nie budź dziecka