Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ochroniarze Z Nautilus
Kałdi • 2022-08-01, 12:09
Takie zachowanie ochroniarzy dyskotek nie powinno mieć miejsca w 2022 roku. Na opublikowanym nagraniu widać jak jeden z mężczyzn w koszulce z napisem „OCHRONA” podchodzi do leżącego mężczyzny i kopie go w twarz. Inny został powalony i z odgłosem, niczym tłuczonych kości, pada na kostkę brukową. Kolejny jest kopnięty. Takie karygodne zachowania miały miejsce przed klubem Nautilus w Uniejowie.
Oświadczenie klubu:
Szanowni Goście !
Sytuacja do której doszło w Naszym klubie jest godna potępienia. Bezpieczeństwo gości Naszego klubu jest priorytetem ! Sytuacja, do której doszło w Naszym klubie nie może się powtórzyć, dlatego natychmiast zakończyliśmy współprace z firmą ochroniarską, która dopuściła się agresywnego zachowania wobec Naszych gości.
Za zaistniałą sytuacje najmocniej Wszystkich przepraszamy jednocześnie zapewniając, że Państwa bezpieczeństwo było, jest i będzie dla nas priorytetem.
Z Poważaniem
Zarząd klubu Nautilus.

Zgłoś
lacrimal 2022-08-01, 12:15 60
licencja była ? - jak była to panowie idą do paki
Zgłoś
Hetman_Wielki 2022-08-01, 12:19
chłopaki z agencji wpadli na mecz do kiboli
Zgłoś
mesjans 2022-08-01, 12:38 98
Typowa patoochrona jak w wielu klubach, jak nawet nikt burd nie robi to sami zaczną, bo dzień bez wp🤬lu to dzień stracony.
Zgłoś
Bobiczek 2022-08-01, 12:48 7
No no, kulturalnie czekali a źli ochroniarze ich pobili..
Zgłoś
JebacPis100procent 2022-08-01, 12:54 16
Wasze bezpieczeństwo jest dla nas priorytetem dlatego nap🤬lamy was ile wlezie.
Zgłoś
S_Z_A_L_O_N_Y 2022-08-01, 12:55 3
"- Trzeba dać napis, żeby wpuszczać tylko w krawatach. Klient w krawacie jest mniej awanturujący się."
I ochrona bije tylko tych bez krawata. Bo oni są awanturujący się.
Zgłoś
Igorek95 2022-08-01, 13:11 10
lacrimal napisał/a:

licencja była ? - jak była to panowie idą do paki

Jak nie było to chyba też powinni iść?

podpis użytkownika

Życie to choroba, co najszybciej zabija.
Zgłoś
PanKukuruźnik82 2022-08-01, 13:17 36
Kiedyś chodziłem czesto na takie " imprezy " z taką "ochroną " (głupota młodości). Ale uczciwie muszę powiedzieć że przynajmniej 80% takich sytuacji sprowokowali swoim zachowaniem "goście ".

wiem wiem zaraz jeden sojowy late c🤬ak powie mi że jak nacpany/pijany typ leci na drugiego z krzesłem to ochroniarz jak Neo z Matriksa ma mu jednym chwytem odebrać w locie to krzesło i to tak by agresorowi włos z głowy nie spadł...

Tu widzimy scene już poza klubem. Nie ma co oceniać. Bo nie wiadomo co działo sie w środku.

Tu wygląda to na niekorzyść ochrony ale gwarantuję wam że te patusy co dostały po mordzie, za darmo nie dostały... Tak jak pisałem tak było w 80% przypadków jak pamiętam. Wiadomo że ochroniarze to tez czesto j🤬e zwierzęta bez mózgu, napędzane sterydami ale statystycznie w miesiąc w Polsce odbywa się kilka tysięcy imprez po pubach, dyskotekach itd. a taki filmik widzę z Polski pierwszy raz w te wakacje. Więc tez się zastanówcie.
Zgłoś
~Dostojny 2022-08-01, 13:18
Dobra akcja, tak jak kiedyś

Jeszcze jak śmiesznie jeden na koniec zaj🤬 kopa w dupę jakiemuś leszczowi

Niech się rurkowce uczą, że tu jest Polska nie bruksela.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
dance4life 2022-08-01, 13:38 64
PanKukuruźnik82 napisał/a:

Kiedyś chodziłem czesto na takie " imprezy " z taką "ochroną " (głupota młodości). Ale uczciwie muszę powiedzieć że przynajmniej 80% takich sytuacji sprowokowali swoim zachowaniem "goście ".
wiem wiem zaraz jeden sojowy late c🤬ak powie mi że jak nacpany/pijany typ leci na drugiego z krzesłem to ochroniarz jak Neo z Matriksa ma mu jednym chwytem odebrać w locie to krzesło i to tak by agresorowi włos z głowy nie spadł...
Tu widzimy scene już poza klubem. Nie ma co oceniać. Bo nie wiadomo co działo sie w środku.
Tu wygląda to na niekorzyść ochrony ale gwarantuję wam że te patusy co dostały po mordzie, za darmo nie dostały... Tak jak pisałem tak było w 80% przypadków jak pamiętam. Wiadomo że ochroniarze to tez czesto j🤬e zwierzęta bez mózgu, napędzane sterydami ale statystycznie w miesiąc w Polsce odbywa się kilka tysięcy imprez po pubach, dyskotekach itd. a taki filmik widzę z Polski pierwszy raz w te wakacje. Więc tez się zastanówcie.

Na leb upadles? Co by nie odwalili w tym lokalu - ochronka kopie nieprzytomnego po glowie. Co to? Samosad? Z trzeciego swiata sie urwales?
Zgłoś
Zenonn 2022-08-01, 13:41 8
Te platfusy są mocne tylko w grupie i tylko wobec pijanych. Jak wpada gruba ekipa to jedyne co potrafią, to wyj🤬 butle gazu i się zabarykadowac w klubie.
Zgłoś
Tobiahus96 2022-08-01, 13:43 5
Radzę przyciszyć bo tępe p🤬dy drą mordy. Czy to ochroniarz czy 'poszkodowany' to podejrzewam że jedno i drugie to patologia i mam nadzieję że obie strony poniosą jakieś konsekwencje. Zastanawia mnie też jak z tego wyjdzie ten co przywalił głową o kamień.
Zgłoś
chorym 2022-08-01, 13:55 1
ja myślałem że to normalka, jak jeszcze pare lat temu chodziłem się dobrze bawić to inni robili sobie sparingi z ochroniarzami
Zgłoś
keisats 2022-08-01, 14:31 6
dance4life napisał/a:

Na leb upadles? Co by nie odwalili w tym lokalu - ochronka kopie nieprzytomnego po glowie. Co to? Samosad? Z trzeciego swiata sie urwales?

Niue wiemy co działo się przed nagraniem. Być może goście skakali przed chwila komuś po głowie, rozwalili butelkę na czyimś łbie albo wrzucali komuś tabletkę gw🤬tu.

Nadal uważasz, że kopanie leżącego nie powinno mieć miejsca?4

Z reguły tacy ochroniarze nie wdają się w burdy. Wiedzą czym to grozi to raz a dwa eskaluje to konflikt.

Użycie siły to ostateczność i - wierzcie lub nie - za niewinność nikt nie dostaje.

Nie. nie jestem ochroniarzem, barmanem itp ale wiem jak to działa i jak zwykle się zaczyna. Kończy się różnie ale zwykle zaczyna tak samo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie