Ja tam wolę symulacje wyścigów
Nie mogę się doczekać na Rifta. Chociaż na trzech monitorach też się nieźle jeździ.
Nie mogę się doczekać na Rifta. Chociaż na trzech monitorach też się nieźle jeździ.

Boże! To jest wyj🤬e w kosmos, chciałem kupić za pare miechów PS4, ale k🤬a chyba wybiorę to! Jak mam wydać 1800 zł na PS4, albo na to, to wybieram to gówno! Ciekawe czy da się podłączyć np. do X360 i grać w Forze 4 albo jakąś zajebistą gierkę z widokiem z pierwszej osoby

Chce coś takiego do BF4 z możliwością spojrzenia za plecy

Cembrowina napisał/a:
Jezuu ił-2 kropka w kropkę zerżnięty
W dupę możesz sobie wsadzić tego iła z kilkoma samolotami na krzyż ++ cena jak za wiadro złota.
Zerżnięty w jaki sposób? Jak inaczej można zasymulować latanie samolotem? Żeby nie było podobne to trzeba by chyba najpierw zmienić same samoloty, prawda? A to raczej nie możliwe, że względu że symulowane są maszyny sprzed 70 lat.
Odkryłeś coś w stylu, że banan jest podobny do banana.
A poziomu IQ tego banana prawdopodobnie nie przekraczasz.
@NafazowanyKoleś
Jesteś w wielkim błędzie. IL-2 Sturmovik 1946 z dodatkiem ultra pack 3 lub HSFX posiada około 100 samolotów do wyboru. Model lotu (przy pełnym reallzmie) jest bardzo realistyczny - War Thunder nawet nie dorasta do pięt iłkowi, a skierowany jest głównie dla gimbazy niepotrafiące nawet wystartować w iłku.
Jesteś w wielkim błędzie. IL-2 Sturmovik 1946 z dodatkiem ultra pack 3 lub HSFX posiada około 100 samolotów do wyboru. Model lotu (przy pełnym reallzmie) jest bardzo realistyczny - War Thunder nawet nie dorasta do pięt iłkowi, a skierowany jest głównie dla gimbazy niepotrafiące nawet wystartować w iłku.