Wypowiedź Jana Pietrzaka na temat cenzury, którą chce wprowadzić rząd który ma tak wiele wyborców między innymi internautów...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:21
🔥
Atak robotów na ruską babę
- teraz popularne
Wypowiedź Jana Pietrzaka na temat cenzury, którą chce wprowadzić rząd który ma tak wiele wyborców między innymi internautów...
Cóż za zaskoczenie wywołała aprobata projektu ACTA przez rząd RP. Jakby na to nie patrzeć, to ów porozumienie wpisuje się w założenia "Strategii Bezpieczeństwa Narodowego Rzeczypospolitej Polskiej" już z 2007 roku. Dokument ten oczywiście nie traktował o ochronie własności intelektualnej, ale napominał po troszku, że ten internet, to najlepiej ograniczyć, albo wykorzystać do inwigilacji - przynajmniej tak można wnioskować. ACTA zaś zezwala na swobodną kontrolę - przez organy państwa - przepływu wszystkich danych prywatnych, co wcześniej nie było takie proste. Internet to dobro wspólne czy prywatne? Swoją drogą: ciekawe, kiedy znów zaczną sprawdzać, co jem na śniadanie, jak wyglądają moje listy i czy styl pisma jest odpowiedni, z kim sypiam, czy jestem grzeczny i czy aby nie mówię po arabsku wieczorami. Może już zaczęli.
MorbidGod - Pajac to Cie robił gamoniu, dobrze, że większość głosujących decyduje kto rządzi w naszym kraju.
Bad-Motherfucker - następny inteligent inaczej.
Bad-Motherfucker - następny inteligent inaczej.
@Vass
Nie trafiłeś, ja za to stawiam, że mam wątpliwą przyjemność z niewyedukowanym troglodytą. Szkoda czasu na rozmowę z takim chłopem bezrolnym, który świat widział w tvn'ie.
Bez odbioru marionetko na sznurkach.
Nie trafiłeś, ja za to stawiam, że mam wątpliwą przyjemność z niewyedukowanym troglodytą. Szkoda czasu na rozmowę z takim chłopem bezrolnym, który świat widział w tvn'ie.
Bez odbioru marionetko na sznurkach.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie