Wypowiedź Jana Pietrzaka na temat cenzury, którą chce wprowadzić rząd który ma tak wiele wyborców między innymi internautów...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
Wypowiedź Jana Pietrzaka na temat cenzury, którą chce wprowadzić rząd który ma tak wiele wyborców między innymi internautów...
niech mnie nie chgroni ten zasrany rząd , wole żeby mi nie przeszkadzali ,złodzieje
Nie lubię bełkotu takich ludzi...nie daje piwa bo nie wytrzymałem nawet minuty słuchania jego głosu...
maciek98 napisał/a:
Czy dla ciebie ludzie dzielą się tylko na tych z PO i PiS???
Stary, połowa społeczeństwa to ludzie którzy mają daleko w dupie rząd i nie chodzą na wybory. Gdyby Pan Janek był zwolennikiem PiS to najeżdżał by na PO.
Dobrym przykładem człowieka popierającego rząd jesteś ty, bo najeżdżasz na PiS. Czyli jesteś zwolennikiem PO.
A teraz jeszcze przeczytaj jeszcze pierwsze i ostatnie zdanie swojej wypowiedzi.
Świetny filmik, zgadzam się z Panem Pietrzakiem w 100%, od internetu WON!
Tak głosowałem na PO, ale nie dla tego, że ich kocham, tylko dla tego żeby przypadkiem oszołomiony Jaruś nie wygrał. A w tych wyborach, to była jedyna opcja żeby nie wygrał.
mackie napisał/a:
Już tak dobitnie to napisał, że myślałem, że każdy tępak będzie w stanie to zrozumieć, a jednak, jakiś się znalazł...
A teraz jeszcze przeczytaj jeszcze pierwsze i ostatnie zdanie swojej wypowiedzi.
vass napisał/a:
Tak głosowałem na PO, ale nie dla tego, że ich kocham, tylko dla tego żeby przypadkiem oszołomiony Jaruś nie wygrał. A w tych wyborach, to była jedyna opcja żeby nie wygrał.
Czyli należysz do tych "zastraszonych PiS'em". Czyli z PO
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie