👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakby na mnie mój własny, karmiony przeze mnie kot albo pies warczał to skończyłby obity w studzience kanalizacyjnej.
Co oni k🤬a głodzą tego kota, czy takim syfem karmią? Mój to by co najwyżej na tę bułkę nasrał

krasnal_hałabała napisał/a:
Jakby na mnie mój własny, karmiony przeze mnie kot albo pies warczał to skończyłby obity w studzience kanalizacyjnej.
ha ha ha jaki odważny hahaha , nic tylko bić słabszych i podp🤬lać (temat z naćpanym gościem w sklepie) chory społeczniaku i do tego rudy!

Miałem (i mam) kilka kotów.
Tak zawziętego sk🤬ysyna jeszcze nie widziałem
Tak zawziętego sk🤬ysyna jeszcze nie widziałem

krasnal_hałabała napisał/a:
Koteły to c🤬je, z nimi trza twardo

Baby tak kochają kotki bo częstotliwość miauczenia kota jest zbliżona do częstotliwości płaczu dziecka i oddziałuje to na niektóre strefy mózgu.

I się popłakałem przez sk🤬ysyna, nawet koty tam łatwo nie mają
Oddaj mnie bułku zapamiętam do końca życie

alexandrus napisał/a:
ha ha ha jaki odważny hahaha , nic tylko bić słabszych i podp🤬lać (temat z naćpanym gościem w sklepie) chory społeczniaku i do tego rudy!![]()
Nie, lepiej dać sobie zwierzęciu wejść na głowę, no bo on taki bezbronny słodki, o zrobił kupkę mi na twarz ojejku jaki słodziak..
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie