Wszystko przez tę Julię!
Swoją drogą, nie mam żadnej litości ani usorawuedliwienua dla nawalonych za kierownicą. Do piachu!
Swoją drogą, nie mam żadnej litości ani usorawuedliwienua dla nawalonych za kierownicą. Do piachu!
,, Jeżeli cokolwiek pamiętasz , nie zeszczałeś się w gacie lub zażygałeś koszuli - to znaczy że nie byłeś pijany '' - słowa Ruska o imieniu Wadim wiecznie uchlanego pracownika magazynu w Nadarzynie
Fejk i propaganda! Przecież w tych rejonach planety alkoholu się nie spożywa a ludność brzydzi się pijakami.
JoSeed napisał/a:
Wszystko przez tę Julię!
Ale się agresywna zrobiłaś xD

*usprawiedliwienia
Dla takich "kierowców" ? Zawsze życzyłam jak najgorzej.
JoSeed napisał/a:
*usprawiedliwienia
Matko i córko...
Co za życzliwa baba...

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Niby dorosła kobieta a mentalnie 13 latka... W c🤬j takich ,, kobiet '' w tych czasach... księżniczek, qrewien...
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Niby dorosła kobieta a mentalnie 13 latka... W c🤬j takich ,, kobiet '' w tych czasach... księżniczek, qrewien...
Jak jej zadanie życiowe to robienie gały i następnie płykanie mordy to nie dojrzała.
podpis użytkownika
Nie wierzę w piekło widząc do czego jest człowiek na ziemi zdolny.
Cezzar napisał/a:
Ale się agresywna zrobiłaś xD
Zazwyczaj są agresywne jak za długo w poście żyją

Tak wygląda odpad ewolucyjny, któremu całe życie społeczeństwo wmawia że jest lepszy niż jest i mu się należy.
Kolega mówi, że widział filmy, gdzie w takiej sytuacji spokojnie policmajstry by się z nią dogadali...
Typowe zachowanie przedstawicielki narodu uważającego się za elitę tego świata.
Ona chyba już zdążyła wytrzeźwieć po denaturacie i jest tragedia.
[ Dodano 2025-03-13, 18:53 ]
Bo to jest definicja rosyjskości wyartykułowana przez ruska.
Ona chyba już zdążyła wytrzeźwieć po denaturacie i jest tragedia.
[ Dodano 2025-03-13, 18:53 ]
Duczki1234 napisał/a:
,, Jeżeli cokolwiek pamiętasz , nie zeszczałeś się w gacie lub zażygałeś koszuli - to znaczy że nie byłeś pijany '' - słowa Ruska o imieniu Wadim wiecznie uchlanego pracownika magazynu w Nadarzynie
Bo to jest definicja rosyjskości wyartykułowana przez ruska.