👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Presty napisał/a:
Szanuję "ziu".
Niestety, 50 proc chopperowców i 90 proc ścigaczy to z🤬by.
Stąd taka opinia o motocyklistach.
BTW: powiedz, czemu nic złego nie piszą o tych, co ujężdżaja "turystyki"
Ja już wiem. Bo z🤬bow na turystyka nie stac.
Czy ja wiem, w każdym przedziale cenowym znajdziesz motocykl dla siebie. Rynek jest szeroki, a opinia o motocyklistach zaczęła się ugruntowywać kiedy w naszym Mandżuko motocykl przestał być podstawowym środkiem transportu jak kiedyś WSK czy inny Junak, a stał się rozrywką dla nieco bardziej majętnych (pomijam paździerze za 5-10 tys. zł bo pełno tego po wsiach).

Za jazdę bez uprawnień dostałby 500PLN mandatu, a po takim wyczynie dostanie zakaz prowadzenia pojazdów i nie będzie mógł nawet zrobić prawka przez kilka lat.
Widzę że kilka osób nie rozumie funkcji cudzysłowia apostrofowego i jest rozczarowana brakiem śmierci. Przepraszam więc że czytelność tytułu została zaburzona . Następne tytuły będą już dostosowane poziomem jak dla idiotów...
mygyry napisał/a:
Młody głupek to standard ale jakim rodzicem debilem trzeba być, żeby takiemu szczylowi kupić taki motor Chyba mają nadzieje się go pozbyć albo stary ma dość płacenia alimentów
Zdziwił byś się, ilu znam takich małolatów, co w wieku 16 lat litra dosiedli na publicznych drogach
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie