Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Indyman 2013-08-27, 0:39
Żałosny rycerz spod Stolca Dolnego...
POwieśić ich wszystkich!!!
Zgłoś
B................o 2013-08-27, 0:40
Czy tylko ja zauwazylem po lewej stronie zegar w ksztalcie piramidy?
Zgłoś
dolar10 2013-08-27, 0:44 1
Kto tu wj🤬 k🤬e z tvn-u co za zenada
Zgłoś
n................n 2013-08-27, 0:47
@up wcześniej ktoś zauważył, że koleś ma masoński zegar

Co do filmiku: o tych poparzonych kobietach Max rzeczywiście dał ciała. Natomiast argument dla potwierdzenia tezy, że oblewanie kwasem nie jest islamską metodą załatwiania sporów mówiący, że inni też tak robią jest dopiero żałosny i brakuje mu tego, czego u MMK jest sporo: logiki.

Mam nadzieję, że MMK się odniesie to tego filmiku i przyzna się do błędu albo udowodni, że tvnowicz kłamie.
Zgłoś
s................l 2013-08-27, 0:55
W końcu ktoś skonfrontował się z tym fanatycznym łbem.
Zgłoś
pepa1705 2013-08-27, 0:56
nie no wcale nie jest wazne ze ci co oblewali to kozojebcy. widze ze takie mordy jak na filmiku dostaly juz nakaz siania gowna w necie
Zgłoś
walkerkox 2013-08-27, 0:57 3
"tą uczelnię" od samego początku dał pokaz swojego profesjonalizmu, poza tym po co to wspomniał? Żeby się pochwalić? Z tym akcentem też doj🤬, ja jakoś nie zauważyłem, żeby MMK mówił z akcentem, jak to mówił ten wypudrowany pajac (swoją drogą ma na ryju więcej tego gówna niż niejedna celebrytka), z tego co zauważyłem, to MMK mówi z akcentem, ale tylko po angielsku. Poza tym, żeby nagrywając kilkunastosekundowe fragmenty ciągle musiał spoglądać na kartki, to już żenada. Jak dla mnie w tym pojedynku MMK 1 : 0 wypudrowany pajac.
Zgłoś
n................n 2013-08-27, 1:05 1
@up
Przecież oni w TV cały czas czytają z promptera i nie mówią nic z głowy, czemu się dziwić?
Zgłoś
m................o 2013-08-27, 1:07 1
ale pojeb k🤬a, a znacie przypadki oblanych kwasem przez chrzescijan? bo ja nie znam a w necie jest pelno kobiet w tych czarnych przescieradlach potraktowanych owym kwasem przez mezow muzulmanow !
Zgłoś
encepence88 2013-08-27, 1:20 3
tak p🤬licie, że lemingi słuchają i bezmyślnie robią co im powiedzą. chwalicie się, jacy to wy nie myśliciele, ale wystarczy, że ktoś podważy choć słowo waszego guru i już byście jak za allaha do gardła skoczyli.
Tym się różnią ludzie inteligentni, że wysłuchają obu stron i sami wyciągną wnioski...

Ja osobiście w wielu sprawach zgadzam się z panem M.M.Kolonko, ale nie znaczy, że i on się nie myli.
Zgłoś
Gambi 2013-08-27, 1:37
Wzięli się za niego...

powiadam wam, nie słuchać Kolonko na ślepo, ale z rozumem. W razie gdy by i on nas oszukał, zostawić lub zmusić do zmiany.

Tyle w temacie.
Zgłoś
w................o 2013-08-27, 1:41 2
norbi5544 napisał/a:

ale on p🤬li.... I jeszcze wyglada jak c🤬l z TVNu -.-

WYP🤬ALAC z nim.

Jeden z drugim siebie warci. Szkoda tylko, że tłum dalej patrzy ślepo w stronę Maxa, który niestety często miesza fakty z fikcją. Wystarczy trochę czytać, wertować informację i analizować fakty. A nie przyjmować je jako gotową formę. Szkoda, że sadolom brak wiedzy i zwyczajnego pomyślunku i traktują Max'a, tak samo jak muzułmanie mahometa. Czyli to co powiedział Kolonko jest święte - koniec kropka.

No litości, sam Maxio nie wystarczy by poznawać świat, szczególnie kiedy sam jest nierzetelny.
Zgłoś
w................i 2013-08-27, 1:59 1
Zrób ktoś jego twarz w samochodzie i podpis SPIER***MY z głównej haha
Zgłoś
Konrad26b 2013-08-27, 2:19
Koleś jest w c🤬j żałosny
Zgłoś
k................i 2013-08-27, 2:28
Jakie to jest śmieszne kiedy ktoś napisze że się nie zgadza w czymś z Golonką w jakiejś sprawie to od razu jest wyzywany od j🤬ych lewaków, komuchów, c🤬li z TVN itp
Tak bardzo śmieszne i wy p🤬lone prawicowe bydło(oczywiście nie wszyscy, tak jak są normalni prawicowcy to też są normalni ciapaci) zaczynacie zachowywać się jak te j🤬e kozojebce tylko zamiast allahu akbar to p🤬de drzecie JKK akbar, komucho-c🤬lo-p🤬do-pedało-k🤬y czy inne wymyśle nazwy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie