📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ktoś takie sytuacje podsumował kiedyś jednym mądrym słowem: Szmacierzyństwo.

Marcellotinio007 napisał/a:
jak za mocne to na harda![]()
Byłeś kiedyś na hardzie?

@Swka
zasadniczo mój dopisek miał być śmiesznym akcentem nie pasującym do obrazka ale nie mi nie wyszło :/
zasadniczo mój dopisek miał być śmiesznym akcentem nie pasującym do obrazka ale nie mi nie wyszło :/
@Marcellotinio007
po prostu brać z mniejszym IQ nie skumało o co chodzi:)
po prostu brać z mniejszym IQ nie skumało o co chodzi:)

@przemello
Są też tacy co zrozumieli, a ich to nie rozbawiło.
Są też tacy co zrozumieli, a ich to nie rozbawiło.
Hmmm, ona po prostu pokazuje, że chce następnego bobaska
i następnego i następnego i....

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie