👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dlatego psa wkłada sie do wora, a wór do jeziora. Najlepiej w nocy bo pełno kurew sie teraz pruje.
Kiedys kulturalnie człowiek zdzielił kołkiem w łeb i zakopał pod płotem, ale za dużo konfidentów.
Kiedys kulturalnie człowiek zdzielił kołkiem w łeb i zakopał pod płotem, ale za dużo konfidentów.

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Pies zagryza kury? Chyba normalne jest, że mając do nich dostęp to zrobi. W gestii właściciela kurnika jest, aby zabezpieczyć swoje ptaki przed napadem psa. Wiem, że psy się uczy, zeby pilnowały stad, ale nie kur i nie kundelki

poligon6 napisał/a:
Pies to nie człowiek, o leczeniu psa decyduje właściciel. Jak masz chorą swinie czy krowe mozesz uspić bez problemu, jak ci sie nie opłaca leczyć.
Teraz dopiero zapanował jakas dziwna moda że piesek czy kotek ma jakies inne prawa niz reszta hodowlanych zwierzat. Stad właśnie biora sie psy w workach, bo własciciel nie ma kasy czy checi na leczenie. A jak pojawi sie chipowanie to dopiero sie zacznie.
Kiedyś takich jak ty, też można było zakopać w lesie i był spokój. Teraz jakieś ślady dna i inne gówna i jest problem.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie