Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:17
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Odruch Pawłowa
konto usunięte • 2011-12-04, 16:50
- Tato na czym polega "Odruch bezwarunkowy".
- Widzisz synu, "Odruch bezwarunkowy" pojawia się, kiedy np. mijasz murzyna i odruchowo łapiesz się za portfel. Albo, gdy widzisz cygana i masz ochotę zwymiotować.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2011-12-04, 16:55 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-04, 17:32 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-04, 17:35 1
Zgłoś
androgenius 2011-12-04, 19:44 3
Tylko, że odruch pawłowa jest odruchem warunkowym głąbie
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-04, 20:09 1
androgenius napisał/a:

Tylko, że odruch pawłowa jest odruchem warunkowym głąbie

Zbytnio się podnieciłem tym, że udało mi się coś samodzielnie wymyślić. I w tym całym szale zapomniałem o tej kolosalnej różnicy. Zapomniałem zmienić to w tagach, bo poszedłem ze szczęścia fapować. Czy takie wyjaśnienie zadowala Pana androgeniusa, który jest niewysychającym źródłem wiedzy i mądrości, oraz wzorcem cnót wszelkich?
Zgłoś
androgenius 2011-12-04, 21:21 1
Wyjaśnienia uznaję za warunkowo zadowalające tylko ze względu na dokonaną czynność fapowania, która to czynność jak wszyscy wiemy posiada cechy mogące wywołać chwilową dekoncentrację. Następny raz musisz być bardziej okrzesany zakładając tematy, młody padawanie. Teraz idź i wypałuj się na moją cześć
Zgłoś
dwakilo 2011-12-05, 2:38 1
@Autor, skompromitowałeś się tytułem więc grzecznie przeproś i sprawa będzie zakończona.
Zgłoś
cysio0407 2011-12-05, 6:55
Grzecznie przeproś, ale każdego użytkownika oddzielnie.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-05, 7:58 1
W ramach przeprosin, dla każdego coś skapnie
Zgłoś
Suka_Blyat 2011-12-05, 10:11 2
Odruch Pawłowa można nakreślić następująco: gdy mąż energicznie podnosi rękę do góry, żona z automatu kuli się i zasłania głowę
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-05, 11:46
Powinno być odwrotnie. przy cyganie za portfel a przy murzynie paw
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-05, 14:17
Zgłoś
Liton 2011-12-05, 14:42
Odruch warunkowy: widzisz znaczek NOP i masz ochotę puścić pawia..

Doucz się gościu co to są odruchy warunkowe i bezwarunkowe, bo pomijając niski poziom humorystyczny, to do tej pory jest błąd w tekście merytoryczny.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-05, 14:52 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem