👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wjeżdżasz na pełnej k🤬ie, jest pierwsze p🤬lnięcie, walisz mu bułe, koleś śpi.

Normalnie jak słowianie wjeżdżający z buta w rój dziwnie skórych gw🤬cących biała kobietę
żmij napisał/a:
Ciemniejsze zawsze w końcu sp🤬oli.
zwłaszcza to umysłowe
Budrys2000 napisał/a:
Wjeżdżasz na pełnej k🤬ie, jest pierwsze p🤬lnięcie, walisz mu bułe, koleś śpi.
To jakiś podstawowy instruktaż tresury pitbula?
Cytat:
To jakiś podstawowy instruktaż tresury pitbula?
Uuuuu ktoś tu ma 9 lat i wczoraj podłączyli mu internet

Wy się skupiacie na lwach i hienach, ale mnie najbardziej ciekawi kiedy kamerzysta miał pełne gacie

Dżizas_kurde napisał/a:
Uuuuu ktoś tu ma 9 lat i wczoraj podłączyli mu internet
Uuuu ktoś tu jest dziadem i ma pełen przegląd starych filmików z udziałem patologi

piter909 napisał/a:
Wy się skupiacie na lwach i hienach, ale mnie najbardziej ciekawi kiedy kamerzysta miał pełne gacie
Kamera wolno stojąca. W dżungli badacze rozkładają pełno takich, widać podobnie ma się sytuacja na sawannie. Lub tak jak już kilka razy widziałem kręcone z dachu/paki auta. Zero filozofii.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie