👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gdyby to było takie proste to każdy by tak robił, widać do swojej wymarzonej sportowej sylwetki dochodzą tylko nieliczni. Oczywiście nie zabraniam nikomu być grubasem, każdy jest wolny i dopóki mnie to nie bezpośrednio nie dotyczy to akceptuje takie osoby. Mimo wszystko nie trzeba robić z siebie mega mięśniaka, może chodzi o zdrowie? o walkę z własnymi słabościami?
Najgorsza jest taka postawa, jak co niektóre upy, że to niepotrzebne. Jeżeli nie chcesz nie oglądaj, nie musisz, ale daj szansę innym.
Najgorsza jest taka postawa, jak co niektóre upy, że to niepotrzebne. Jeżeli nie chcesz nie oglądaj, nie musisz, ale daj szansę innym.

w zdrowym ciele zdrowy duch. a to, ze nie macie miesnia i formy wcale nie dodaje wam intelektu czy sukcesow w zyciu(wrecz przeciwnie)

smoku1206 napisał/a:
@tataPszemka: Ja właśnie dzięki takim filmikom od ponad roku codziennie jestem na siłowni i dosyć mocno zmieniłem swoje życie. A ty siedź dalej na dupie i nic nie rób.
Akurat z jego wypowiedzi wynika, że nie potrzebuje oglądać durnych filmików by sie zmotywować i wziąć życie za rogi... Więc nie mów, że nic nie robi...
PS. Clip byłby dobry gdyby nie Warszawski koks, który jest teraz usilnie promowany w każdym miejscu o tematyce BB

Ale pier***enie jest takie jedno powiedzonko: Czas spędzony szczęśliwie nie jest czasem zmarnowanym. Chcesz pakować? Pakuj! Chcesz sie zapracowywać na śmierć ? Rób to! Jeżeli robiąc to jesteś szczęśliwy to po prostu to rób ale nie przypie***j się do innych mówiąc im co mają robić żeby byli szczęśliwi bo oni na pewno wiedzą co zrobić ze sobą żeby być szczęśliwym w życiu.

tataPszemka napisał/a:
mądrasku nie znasz mnie więc nie pisz co ja robię a czego nie
a Ty nie znasz ludzi ktorzy ten filmik ogladaja i nie wiesz czy faktycznie to oleja, czy moze jednak rusza dupe, tak wiec nie wypowiadaj sie na ten temat.
Jak filmik motywacyjny, to tylko ten:
sadol.pl/apel-do-kibicow-gen-zbigniew-scibor-rylski-vt85836.htm?highli...
sadol.pl/apel-do-kibicow-gen-zbigniew-scibor-rylski-vt85836.htm?highli...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie