Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Peciak 2013-09-02, 1:37 1
gdyby to było takie proste to każdy by tak robił, widać do swojej wymarzonej sportowej sylwetki dochodzą tylko nieliczni. Oczywiście nie zabraniam nikomu być grubasem, każdy jest wolny i dopóki mnie to nie bezpośrednio nie dotyczy to akceptuje takie osoby. Mimo wszystko nie trzeba robić z siebie mega mięśniaka, może chodzi o zdrowie? o walkę z własnymi słabościami?

Najgorsza jest taka postawa, jak co niektóre upy, że to niepotrzebne. Jeżeli nie chcesz nie oglądaj, nie musisz, ale daj szansę innym.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-02, 1:38
w zdrowym ciele zdrowy duch. a to, ze nie macie miesnia i formy wcale nie dodaje wam intelektu czy sukcesow w zyciu(wrecz przeciwnie)
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-02, 1:43
smoku1206 napisał/a:

@tataPszemka: Ja właśnie dzięki takim filmikom od ponad roku codziennie jestem na siłowni i dosyć mocno zmieniłem swoje życie. A ty siedź dalej na dupie i nic nie rób.

Akurat z jego wypowiedzi wynika, że nie potrzebuje oglądać durnych filmików by sie zmotywować i wziąć życie za rogi... Więc nie mów, że nic nie robi...
PS. Clip byłby dobry gdyby nie Warszawski koks, który jest teraz usilnie promowany w każdym miejscu o tematyce BB
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-02, 2:03
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-02, 2:24 1
Ale pier***enie jest takie jedno powiedzonko: Czas spędzony szczęśliwie nie jest czasem zmarnowanym. Chcesz pakować? Pakuj! Chcesz sie zapracowywać na śmierć ? Rób to! Jeżeli robiąc to jesteś szczęśliwy to po prostu to rób ale nie przypie***j się do innych mówiąc im co mają robić żeby byli szczęśliwi bo oni na pewno wiedzą co zrobić ze sobą żeby być szczęśliwym w życiu.
Zgłoś
Kondra 2013-09-02, 2:51 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-02, 3:56
tataPszemka napisał/a:

mądrasku nie znasz mnie więc nie pisz co ja robię a czego nie

a Ty nie znasz ludzi ktorzy ten filmik ogladaja i nie wiesz czy faktycznie to oleja, czy moze jednak rusza dupe, tak wiec nie wypowiadaj sie na ten temat.
Zgłoś
lukiluk80 2013-09-02, 7:39
Jak filmik motywacyjny, to tylko ten:

sadol.pl/apel-do-kibicow-gen-zbigniew-scibor-rylski-vt85836.htm?highli...
Zgłoś
avalanch 2013-09-02, 7:48
Zgłoś
Marsto 2013-09-02, 8:02
Zgłoś
lathiel 2013-09-02, 8:18
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-02, 9:01 2
Zgłoś
cenius 2013-09-02, 9:24 1
Zgłoś
kapral 2013-09-02, 9:36 3
Zgłoś
Taumantis 2013-09-02, 10:02 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem