👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up
A Przemek wie, że Pan mu się wyebał na profil jak był na siłowni ?
A Przemek wie, że Pan mu się wyebał na profil jak był na siłowni ?

@tataPszemka: Ja właśnie dzięki takim filmikom od ponad roku codziennie jestem na siłowni i dosyć mocno zmieniłem swoje życie. A ty siedź dalej na dupie i nic nie rób.

smoku1206 napisał/a:
@tataPszemka: Ja właśnie dzięki takim filmikom od ponad roku codziennie jestem na siłowni i dosyć mocno zmieniłem swoje życie. A ty siedź dalej na dupie i nic nie rób.
mądrasku nie znasz mnie więc nie pisz co ja robię a czego nie
Akurat pośród "motywacyjnego" shitu to stoi dość wysoko bo jest świetne no i Polskie.
Jeszcze to jest genialne. ehh dzisiaj to jakaś kulminacja.
Jeszcze to jest genialne. ehh dzisiaj to jakaś kulminacja.

Zmarnowałem właśnie kilkadziesiąt sekund swojego życia! Może podrzucić ktoś filmik z kotem który gra na pianinie?

@up
Epic Score - I still have a soul
No tak, bo motywacja to tylko siłownia i robienie z siebie goryla. Wszyscy naukowcy, którzy siedzą teraz książkach (fizycy, którzy na prawdę zmieniają świat na lepsze) to przecież "ci, którzy siedzą na dupie i nic nie robią".
Epic Score - I still have a soul
smoku1206 napisał/a:
No tak, bo motywacja to tylko siłownia i robienie z siebie goryla. Wszyscy naukowcy, którzy siedzą teraz książkach (fizycy, którzy na prawdę zmieniają świat na lepsze) to przecież "ci, którzy siedzą na dupie i nic nie robią".

Tiaaa bo moimi życiowymi ambicjami jest chodzenie na siłownie i robienie rzeźby , jakie to głębokie .

Szczerze powiedziawszy, naprawdę mnie to motywuje do dalszego działania.
Zacząłem biegać jakoś w połowie wakacji, aż w końcu osiągnę swój cel. (Tak jestem grubasem)
Zacząłem biegać jakoś w połowie wakacji, aż w końcu osiągnę swój cel. (Tak jestem grubasem)

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie