👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Odwaz sie w rzyc !
Pokaze to swojej dziewczynie, jak tylko jakas znajde

Pokaze to swojej dziewczynie, jak tylko jakas znajde

Przecież ja, jak wielu Polaków nie boję się żyć! Ja po prostu nie mam za co...

Tak siłka - dla pustogłowego niedorajdy życiowego to pewno jakiś sposób na życie jest.
Lekarstwo na torsje klaty po uświadomieniu sobie jako to jego życie jest ciężkie i pełne wyrzeczeń "masturbując" się na swoim ciałem. Chłopie znajdź sobie robote a najlepiej dwa etaty - rano będziesz wypisywał takie głupoty jak ja i jeszcze Ci za to zapłacą a po południu zapraszam na budowe.
P.S. weź sobie drugie śniadanie - tego gipsu na budowie się nie miesza z wodą w celu spożycia
Lekarstwo na torsje klaty po uświadomieniu sobie jako to jego życie jest ciężkie i pełne wyrzeczeń "masturbując" się na swoim ciałem. Chłopie znajdź sobie robote a najlepiej dwa etaty - rano będziesz wypisywał takie głupoty jak ja i jeszcze Ci za to zapłacą a po południu zapraszam na budowe.
P.S. weź sobie drugie śniadanie - tego gipsu na budowie się nie miesza z wodą w celu spożycia

tu macie kotka, bo zdecydowanie jest lepszy niż ten film. nie wiem na jakim oni zadupiu miekszają, ale u mnie każdy znajomy i nieznajomy coś robi, mają pasję, otyłych ludzi jakoś też mało. sterydziarze już mają mózgi wyżarte...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie