No i prawidłowo że go doj🤬..... A wrestling to j🤬a gra aktorska a nie sport bliżej mu do teatrów niż do walk
A ktoś twierdzi inaczej? Bo się obsrałeś pięknie...
No i prawidłowo że go doj🤬..... A wrestling to j🤬a gra aktorska a nie sport bliżej mu do teatrów niż do walk
No co ty nie powiesz Einsteinie! Dziękuję, ze podzieliłeś się ze światem tą niesamowitą tajemnicą.

I to jest k🤬a ojciec a nie jakieś p🤬dy w rurkach i bez skarpetek robiące codziennie godzinny mejkap. Jakby ktos opluł moje dziecko wyj🤬bym fagasowi nie zastanawiajac sie czy dobrze się nap🤬la czy tylko udaje. A jak widac po filmie to jedna klasa aktorska z C. Ronaldo.
Jakby i się chciało to bym załozył milion fejkowych kont tylko pot o żeby postawić ci piwo.
Jak potrzebujesz daj numer konta na pw - dostaniesz na prawdziwe.
sam bym sk🤬iela oklepał wszystkim co mam pod ręką.
podpis użytkownika
==============================================I to jest k🤬a ojciec a nie jakieś p🤬dy w rurkach i bez skarpetek robiące codziennie godzinny mejkap. Jakby ktos opluł moje dziecko wyj🤬bym fagasowi nie zastanawiajac sie czy dobrze się nap🤬la czy tylko udaje. A jak widac po filmie to jedna klasa aktorska z C. Ronaldo.
piękne, piwo jak sk🤬ysyn taka beczka po c🤬ju fest. Wygrasz nie wygrasz to powinność p🤬lony jemioł ale się zeźliłem