To właśnie polaczki. Ja jeżdzę ZAWSZE zgodnie z ograniczeniami i nie mialem jeszcze niebezpiecznej sytuacji, chyba ze zajezdzaly droge chamy w bmw czy cos takiego.
Polaczki nie potrafia jezdzic. Deal wiht it. Sa po prostu za glupi na zrozumienie PRAWA.
Polaczki nie potrafia jezdzic. Deal wiht it. Sa po prostu za glupi na zrozumienie PRAWA.
@up, hehehe, leming
Każą ci jeździć 15 km/h i trąbić co 8 sekund to pewnie też będziesz to robił. Co do "chamów z BMW" to weź się p🤬lnij w łeb. To że nie każdy ma ochotę jeździć gównianym samochodem to nie znaczy że od razu należy do określonej grupy.

Tam jest c🤬jowy, ostry zakręt a wcześniej całkiem długa prosta (co prawda ze światłami, ale jak trafisz na zielone to nie ma dużej różnicy) - na filmikach tego nie widać ale te auta właśnie z niego wyjeżdżały. Nawierzchnia nie jest najgorsza ale jak złapie lekki mróz to ślizgawka się wszędzie zrobi, tam jest idealne miejsce, żeby wpaść w poślizg i wcale nie trzeba zap🤬lać.
Co do opisu filmu to jak już wspominali wyżej - c🤬jowo napisane.
Co do opisu filmu to jak już wspominali wyżej - c🤬jowo napisane.
Gharotief napisał/a:
To właśnie polaczki. Ja jeżdzę ZAWSZE zgodnie z ograniczeniami i nie mialem jeszcze niebezpiecznej sytuacji, chyba ze zajezdzaly droge chamy w bmw czy cos takiego.
Za polaczków c🤬j Ci w dupę nygusie

Całkiem fajny tor do driftu w tym Krakowie - fajnie, że bawią się nie tylko maczetami

Niektórym to się wydaje, że są Kubicą, ale oni mu do pięt nie dorastają. W końcu nikt nie potrafi tak pięknie się rozbijać.
Fajnie się to ogląda przy tym podkładzie

podpis użytkownika
"Hodie mihi, cras tibi"
Jestem ekspertem. To się dzieję dzięki polemu siłowemu. Pozdrawiam.