Zapraszam do treningow rozwijajacego sie w Polsce sportu: Street Workout, wiecej filmikow i poradnikow jak zaczac na moim kanale YT
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:41
Boże kura, to sadistic. Czemu nie pójdziesz na jakieś forum sportowe, zamiast wrzucać to tutaj?
@arkosek07, jak pierwszy raz widziałem ten filmik od razu wiedziałem jak to się skończy, nie było innej opcji. Goście ze street workoutu często są właśnie tacy wygadani, co oni to nie potrafią, a tutaj dokładnie widzimy jaka jest różnica między gościem, który trenuje z ciężarem własnego ciała, a gościem, który ciężko trenuje na siłowni. Dobrze, że to wrzuciłeś.
Colinovsky,
to oczywiste, że ci z siłowni będą lepsi w kategoriach z siłowni, a kalistenicy na drążkach
to oczywiste, że ci z siłowni będą lepsi w kategoriach z siłowni, a kalistenicy na drążkach
najechaliście kolegę ale teraz sprząta pewnie pokój bo mu mama kazała. I jak wróci to wam da do wiwatu ;D
a tak serio to chłopak jest tak zaślepiony fapowaniem z powodu swojej wymyslonej zajebistości że każdy inny sport to zło. Kalectwo blablabla...
ps. 10 razy nachwytem się podciągnę ale zakwasy nie sa tego warte
a tak serio to chłopak jest tak zaślepiony fapowaniem z powodu swojej wymyslonej zajebistości że każdy inny sport to zło. Kalectwo blablabla...
ps. 10 razy nachwytem się podciągnę ale zakwasy nie sa tego warte
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie