Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 13 minut temu
konto usunięte 2015-09-26, 17:54 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-09-26, 18:01
@kura1997

Ćwiczę na siłowni parę lat, to jest mój główny sport. Nie czuje się kaleką, jestem pewien, że jeśli chodzi o sprawność ogólną wypadam lepiej od Ciebie. Nie umiem stać na jednej ręce, ale 20 podciągnięć siłowych przy 90kg jakie waże obecnie nie jest złym wynikiem. Jestem ciekaw czy ten cały SW, który uprawiasz pozwoliłby Tobie zdać na 5 wojskowe normy dla dowódców drużyn, mi siłownia to umożliwiła.
Zgłoś
konto usunięte 2015-09-26, 18:08
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-09-26, 18:14
Rozumiem, że przemieszczasz się tylko na rękach? Fajnie, że SW bo SW zawsze spoko. Plecy domyślam się masz zajebiste.
Tylko te nóżki jak panienka...
Zgłoś
tomsoK 2015-09-26, 20:46
Odzywki to zlo, sterydy to zlo, cwiczenie nog to zlo, ciezary ogolnie to zlo. No nic przewijam dalej oczywiscie stojac na rekach.
Zgłoś
krymex112 2015-09-26, 22:33
Zgłoś
EdmundKemper 2015-09-26, 23:44
@Svenlee Tylko, że na tym filmiku gość ze SW wypadł też gorzej na drążku.
Zgłoś
Svenlee 2015-09-26, 23:58
@EdmundKemper
bo nie zaczęli od drążka i dipów potem by przegrał na pewno i tak
Zgłoś
Avalanger 2015-09-27, 1:22 1
Zgłoś
torba 2015-09-27, 1:49
Zgłoś
KrulJulian9001 2015-09-27, 20:17 2
hej dupo ściskacze, a wiecie ,że można trenować kalistenike i jednocześnie chodzić na siłownie?
Zgłoś
manta2009 2015-09-28, 13:08
gościu, nie odróżniasz siły od wytrzymałości, leszczu -.- I gdzie są nogi ?!
Zgłoś
konto usunięte 2015-09-28, 15:16 2
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem