Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ojciec roku
ZDMZaurJerzy • 2016-04-28, 13:23
Ojciec sadol to wzorowy ojciec, no może jedynie w tym aspekcie

podpis użytkownika

"Sadol Sadolowi Sadolem" - ZdupyDOmordyZaurJerzy
Zgłoś
m................0 2016-04-28, 14:28 23
Taka wyszczekana zakonnicą nie zostanie na pewno
Zgłoś
cinek-80 2016-04-28, 15:12 29
Fajny ma akcent
Zgłoś
jbone 2016-04-28, 15:25 11
i córeczka za już tylko kilka lat po kłótni z ojcem sk🤬i mu się na złość by mieć argument. przy kolejnej kłótni córka wykrzyczy "i tak nie jestem już dziewicą",dostanie w pysk od ojca i stanie się zupełnie zbuntowana wyprowadzi się albo zacznie mieć rodziców w dupie.
Zgłoś
szogun666 2016-04-28, 15:27 98
jbone napisał/a:

i córeczka za już tylko kilka lat po kłótni z ojcem sk🤬i mu się na złość by mieć argument. przy kolejnej kłótni córka wykrzyczy "i tak nie jestem już dziewicą",dostanie w pysk od ojca i stanie się zupełnie zbuntowana wyprowadzi się albo zacznie mieć rodziców w dupie.

On to robi pod "publikę" a Ty łykasz to jak młody pelikan i piszesz nam o swojej rodzinie...
Zgłoś
Sid92 2016-04-28, 15:30 3
Prosto ze Szkocji
Zgłoś
yuzik 2016-04-28, 16:42 4
Panie Boże obym nigdy nie miał córki....Jak masz syna to pilnujesz syna, jak masz córkę, to pilnujesz całego osiedla
Zgłoś
Siberian_Meat_Grinder 2016-04-28, 17:12 1
Sid92 napisał/a:

Prosto ze Szkocji

z Glasgow dokładnie - jak ja k🤬a nienawidzę z nimi rozmawiać :/
Zgłoś
K................y 2016-04-28, 17:19 1
A to Ci szkot
Zgłoś
waloos 2016-04-28, 17:53
Jego akcent przypomina mi Jamiego Carraghera, który pochodzi z okolic Liverpoolu. Jak sami się określają, oni są Scouse. Jesteście pewni, że ten gość to szkot? Ja nie z Anglii więc tylko przypuszczam.
Zgłoś
M................f 2016-04-28, 18:39 1
On mówi jak ten ogrodnik-cieć z Simpsonów.
Zgłoś
adam_one 2016-04-28, 19:48
Cinek 90 - oczywiście ale z jakiego regionu ? Wiec moge Ci zaswiadczyc ze gosc jest mieszkancem szkocji w promieniu około 80km od Glasgow "_"
Zgłoś
Siberian_Meat_Grinder 2016-04-28, 20:30
adam_one napisał/a:

Cinek 90 - oczywiście ale z jakiego regionu ? Wiec moge Ci zaswiadczyc ze gosc jest mieszkancem szkocji w promieniu około 80km od Glasgow "_"

a c🤬ja tam - 70km dalej, w "Idinbrogh" mówią już normalnie ... także Glasgow i okolice ...
Zgłoś
S................n 2016-04-28, 21:50 1
Tak w ogóle to fajny akcent mają.
Zgłoś
black eye 2016-04-29, 2:35
jestem ekspertem, pracuje w firscie Glasgow odpowiednik MZK, od 9 lat jako kierowca, a wiec tak jest to glasgowicki szkot ..... na poczatku jak zaczalem sluchac jakos mi tak swojsko sie zrobilo... ))) cheeers !!!

podpis użytkownika

qwertyuiop asdfghjkl zxcvbnm
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie