AbelardG napisał/a:
Ciekawe czy ją r🤬a?
A Ciebie r🤬ał? Dobra pytanie retoryczne... lepiej jednak r🤬ać laskę niż kolesia

podpis użytkownika
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/
Dla zaciekawionych, to seria reklam marketu budowlanego.Zeby wszystkie byly takie, tobym nie przelaczal polsatu.
Tutaj reklama pt. ,,Zyjesz, pamietasz o tym??,,
Tutaj reklama pt. ,,Zyjesz, pamietasz o tym??,,
nawet mnie to poruszyło. tak mnie wk🤬iłeś, że szok. co to gówno tu robi
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Jest kolejna część? R🤬a ją czy co? Co to tutaj robi?
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
przynajmniej jedna normalna, pozostali z tego miasta to jakieś krawaciarskie cioty
Znawca_Cipek napisał/a:
Dla zaciekawionych
Sadzisz, ze jest tu wiecej takich sredniopolsprawnych jak ty?
Wcześniej napisałem że R🤬AŁBYM.
No i mi mody usunęły posta bo "jedno słowo". C🤬jtam. To teraz napiszę:
R🤬AŁBYM JĄ.
R🤬AŁBYM JĄ.
JebacToGowno napisał/a:
Wcześniej napisałem że R🤬AŁBYM.
R🤬AŁBYM JĄ.
Komentarz do usuniecia. Podwazanie kompetencji szanownej Moderacji nie jest tu mile widziane. Pisanie przy wlaczanym caps locku jest rowniez zakazane. Do widzenia.
Ąż mi się przypomniała taka straszanka (bajka i "wybuchowym" końcem) ,kiedy to się krzyknie by przestraszyć słuchacza.
Był czarny, czarny las.
W tym czarnym, czarnym lesie, była czarna czarna polana. Na tej czarnej czarnej polanie, stała czarna czarna chata.
W tej czarnej czarnej chacie, był czarny, czarny pokój. W tym czarnym, czarnym pokoju, był czarny czarny stół.
Na tym czarnym, czarnym stole, stała czarna, czarna trumna.
W tej czarnej, czarnej trumnie, był czarny czarny człowiek. A w tym czarnym, czarnym człowieku była czarna czarna....Dusza!!
Był czarny, czarny las.
W tym czarnym, czarnym lesie, była czarna czarna polana. Na tej czarnej czarnej polanie, stała czarna czarna chata.
W tej czarnej czarnej chacie, był czarny, czarny pokój. W tym czarnym, czarnym pokoju, był czarny czarny stół.
Na tym czarnym, czarnym stole, stała czarna, czarna trumna.
W tej czarnej, czarnej trumnie, był czarny czarny człowiek. A w tym czarnym, czarnym człowieku była czarna czarna....Dusza!!

podpis użytkownika
Nie wylewaj waćpan wina!