Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:27
Ojciec wędkarz
jezier • 2012-12-18, 6:51
znalezione na forum, pewnie jakaś kopiujwklejka

"Mój stary to fanatyk wędkarstwa. Pół mieszkania zaj🤬e wędkami najgorsze. Średnio raz w miesiącu ktoś wdepnie w leżący na ziemi haczyk czy kotwicę i trzeba wyciągać w szpitalu bo mają zadziory na końcu. W swoim 22 letnim życiu już z 10 razy byłem na takim zabiegu. Tydzień temu poszedłem na jakieś losowe badania to baba z recepcji jak mnie tylko zobaczyła to kazała buta ściągać xD bo myślała, że znowu hak w nodze.
Druga połowa mieszkania zaj🤬a Wędkarzem Polskim, Światem Wędkarza, Super Karpiem xD itp. Co tydzień ojciec robi objazd po wszystkich kioskach w mieście, żeby skompletować wszystkie wędkarskie tygodniki. Byłem na tyle głupi, że nauczyłem go into internety bo myślałem, że trochę pieniędzy zaoszczędzimy na tych gazetkach ale teraz nie dosyć, że je kupuje to jeszcze siedzi na jakichś forach dla wędkarzy i kręci gównoburze z innymi wędkarzami o najlepsze zanęty itp. Potrafi drzeć mordę do monitora albo wyp🤬olić klawiaturę za okno. Kiedyś ojciec mnie wk🤬ił to założyłem tam konto i go trolowałem pisząc w jego tematach jakieś losowe głupoty typu karasie jedzo guwno. Matka nie nadążała z gotowaniem bigosu na uspokojenie. Aha, ma już na forum rangę SUM, za naj🤬ie 10k postów."
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pentak 2012-12-18, 7:14 1
No i ???
Zgłoś
donszymon 2012-12-18, 7:35 2
Bez puenty, ale mnie i tak rozbawiło
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-18, 8:47
wreszcie coś prawdziwego
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-18, 9:04 33
Nie wiedzialem, że karasie jedzą gówno
Zgłoś
abominacja 2012-12-18, 10:02 1
Chwalisz się, czy żalisz?
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-18, 10:41 586
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
snoq 2012-12-18, 11:27 148
@up - JEBŁEM to jest piękne
Zgłoś
Szczepan 2012-12-18, 11:28 59
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
r4f43ll 2012-12-18, 11:31 29
nawet jak to fejk to i tak się uśmiałem, zwłaszcza, że sam kiedyś lubiłem kija pomoczyć.
teraz w sumie też lubię, ale inny kij w innym stawie
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-18, 11:32 1
Zgłoś
Kakutniaczek 2012-12-18, 11:34
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-18, 11:38 11
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-18, 11:39 43
Zajebisty materiał - mam staruszka wędkarza i właśnie mu to czytałem (przez telefon) tłumacząc co to trollkonta, posty itp. (staruszek nie @) mieliśmy taki brecht że skończyłem w połowie bo się nie dało. Przewinę mu w wigilię przy karpiu zamiast smentów z opłatkiem
Zgłoś
krishna 2012-12-18, 11:45 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem