👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie dam piwa z ostrożności, bo nie widać co on mu tam naprawdę robi, że płacze

@doktor jak to co robi wkręca ... niby Doktor "wykształcony" a taki niedomyślny

Dziecko w takim wieku w ogóle kuma o co chodzi?? A mówią, że Amerykanie to idioci...

Co w tym jest smiesznego , albo w ktorej sekundzie nalezy sie smiac ?
dzieciak reaguje na ton głosu, mimikę
dziękuję za uwagę.
// Im clever and Im know it .,..,//

dziękuję za uwagę.
// Im clever and Im know it .,..,//
Stary wkręca dzieciaka, że nie dostanie mleka przez najbliższe 2 tygodnie i dzieciak zaczyna płakać. Potem stary uspokaja małego, że to pryma aprilis i młody robi się happy - dla tych co mieli rosyjski w szkole

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie