Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Sajlenthill 2022-08-04, 9:02 50
Taki ojciec to skarb. Szkoda, że żona nie dała dokończyć oklepu.
Zgłoś
edek_kotek 2022-08-04, 9:04 18
A teraz zamkną go za pobicie
Zgłoś
pytolsky 2022-08-04, 9:13 13
"Wg źródła" czyt. córka tak powiedziała, bo musiała jakoś wytłumaczyć kiblowanie z tego przedmiotu?
Zgłoś
JednorękiBandyta 2022-08-04, 9:26 18
A tu niespodzianka i na koniec okazało się ze smarkula kłamała bo przykładowo kazał jej ćwiczyć na WF a ojciec do pierdla

pytolsky napisał/a:

"Wg źródła" czyt. córka tak powiedziała, bo musiała jakoś wytłumaczyć kiblowanie z tego przedmiotu?

Haha jakie to jest częste wśród młodych głupich pind, ten gościu akurat, dziwnie to zabrzmi ale miał szczęście dostał może wp🤬l lekki blizny zostaną ale dostanie odszkodowanie jakieś zadośćuczynienie nie zwolnili go z pracy nie dali mu łatki pedofila i wstyd dla całej rodziny, bo nauczyciel szkoła może i jego dzieci tam chodzą. Inna sprawa jakby poszli z tym do dyrektora albo na policje...
Zgłoś
dogip 2022-08-04, 9:35 4
Przynajmniej mordę pokazali. Resztę lokalsi wyregulują.
Zgłoś
Kici-Kici 2022-08-04, 9:42 5
Nikt nie będzie macał mojej córki oprócz mnie!
Zgłoś
Retsam 2022-08-04, 12:00 18
sa filmiki z molestowania?
Zgłoś
spike2222 2022-08-04, 12:08 5
To "Blood warning" to jakiś żart?
Zgłoś
stefan szufla 2022-08-04, 12:15 1
Skoro ją molestował to dlaczego ta baba (zakładam że córka) chcę odciągnąć ojca? Czyżby kłamała?
Zgłoś
Carti 2022-08-04, 13:19 2
no i durny tatuś pójdzie siedzieć, dzieciak mógł przecież nakłamać, takie sprawy to policja i sąd powinni rozwiązywać a nie pięści
Zgłoś
Sayoko 2022-08-04, 14:28
Słabiutko... ja bym rozerwał na strzępy
Zgłoś
Tobiahus96 2022-08-04, 15:09
Sajlenthill napisał/a:

Taki ojciec to skarb. Szkoda, że żona nie dała dokończyć oklepu.

A nie raczej córka?
Zgłoś
dance4life 2022-08-04, 15:48
I tak wlasnie wyrasta nam nowa generacja ksiezniczek, bo czego ja nauczy to doswiadczenie?
Zgłoś
psotna_cipka 2022-08-04, 16:08 2
stefan szufla napisał/a:

Skoro ją molestował to dlaczego ta baba (zakładam że córka) chcę odciągnąć ojca? Czyżby kłamała?

Krzyczała "tato, tato to nie ten nauczyciel"

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie