👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taki ojciec to skarb. Szkoda, że żona nie dała dokończyć oklepu.

"Wg źródła" czyt. córka tak powiedziała, bo musiała jakoś wytłumaczyć kiblowanie z tego przedmiotu?
Skoro ją molestował to dlaczego ta baba (zakładam że córka) chcę odciągnąć ojca? Czyżby kłamała?
no i durny tatuś pójdzie siedzieć, dzieciak mógł przecież nakłamać, takie sprawy to policja i sąd powinni rozwiązywać a nie pięści
Sajlenthill napisał/a:
Taki ojciec to skarb. Szkoda, że żona nie dała dokończyć oklepu.
A nie raczej córka?
I tak wlasnie wyrasta nam nowa generacja ksiezniczek, bo czego ja nauczy to doswiadczenie?

stefan szufla napisał/a:
Skoro ją molestował to dlaczego ta baba (zakładam że córka) chcę odciągnąć ojca? Czyżby kłamała?
Krzyczała "tato, tato to nie ten nauczyciel"

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie