Taki ojciec to skarb. Szkoda, że żona nie dała dokończyć oklepu.

"Wg źródła" czyt. córka tak powiedziała, bo musiała jakoś wytłumaczyć kiblowanie z tego przedmiotu?
A tu niespodzianka i na koniec okazało się ze smarkula kłamała bo przykładowo kazał jej ćwiczyć na WF a ojciec do pierdla
Haha jakie to jest częste wśród młodych głupich pind, ten gościu akurat, dziwnie to zabrzmi ale miał szczęście dostał może wp🤬l lekki blizny zostaną ale dostanie odszkodowanie jakieś zadośćuczynienie nie zwolnili go z pracy nie dali mu łatki pedofila i wstyd dla całej rodziny, bo nauczyciel szkoła może i jego dzieci tam chodzą. Inna sprawa jakby poszli z tym do dyrektora albo na policje...

pytolsky napisał/a:
"Wg źródła" czyt. córka tak powiedziała, bo musiała jakoś wytłumaczyć kiblowanie z tego przedmiotu?
Haha jakie to jest częste wśród młodych głupich pind, ten gościu akurat, dziwnie to zabrzmi ale miał szczęście dostał może wp🤬l lekki blizny zostaną ale dostanie odszkodowanie jakieś zadośćuczynienie nie zwolnili go z pracy nie dali mu łatki pedofila i wstyd dla całej rodziny, bo nauczyciel szkoła może i jego dzieci tam chodzą. Inna sprawa jakby poszli z tym do dyrektora albo na policje...
Skoro ją molestował to dlaczego ta baba (zakładam że córka) chcę odciągnąć ojca? Czyżby kłamała?
no i durny tatuś pójdzie siedzieć, dzieciak mógł przecież nakłamać, takie sprawy to policja i sąd powinni rozwiązywać a nie pięści
Sajlenthill napisał/a:
Taki ojciec to skarb. Szkoda, że żona nie dała dokończyć oklepu.
A nie raczej córka?
I tak wlasnie wyrasta nam nowa generacja ksiezniczek, bo czego ja nauczy to doswiadczenie?

stefan szufla napisał/a:
Skoro ją molestował to dlaczego ta baba (zakładam że córka) chcę odciągnąć ojca? Czyżby kłamała?
Krzyczała "tato, tato to nie ten nauczyciel"