Typ nie opanował popisów swoim rąplem i wyk🤬ił w 5 aut.
Chłop z dzieckiem na ręku naj🤬 mu za to Ojcowskich garści.
x.com/KoneserKopanin/status/1930663063436345591
Typ nie opanował popisów swoim rąplem i wyk🤬ił w 5 aut.
Chłop z dzieckiem na ręku naj🤬 mu za to Ojcowskich garści.
Z mojej obserwacji ten ziomek raczej tym dzieciakiem się nie zasłania. Myślę że to dziecko spowodowało, że debil porządnego wp🤬lu nie wyłapał.
To ten moment, kiedy dostajesz od starego wychowawcze liście, ale w głowie masz tylko jedno — że warto było się popisać przed kumplami z zawodówki, latając bokiem swoim BMW i przy okazji rozj🤬 5 innych aut.
+1000 do FAME na dzielni
K🤬a drifterzy!!
To są drifterzy. No swoją drogą Bemki szkoda.
I jak zwykle w takich sytuacjach, najwięksi mistrzowie kierownicy w dwulitrowym, zr🤬anym szrocie
Dwulitrowa bieda z floty + 5 właścicieli. W cenie lepszego laptopa, realny przebieg >800 000
Za darmo to znaczy że dalej się nie opłaca
w 15sek. pada "tato przepraszam", to wskazuje że to jest jego ojciec
podpis użytkownika
HardCore will never DIE!No wiadomo, że z V8 to takie leszcze nie latają. Ale swoją drogą tą dwulitrową gnojówkę wyp🤬alasz, wrzucasz te minimum 2,8 litra benzynę i wtedy dopiero można zacząć brnąć w to dalej.
E90 natłukli stosunkowo dużo i idzie je dorwać z trzema litrami, które są rozwinięciem legendarnego 2.8 i spokojnie robią robotę, ale podoba mi się twój tok rozumowania
Miałem e34 2,5 benzyne. No siedzę w temacie. Z jakiś czas temu z kumplem wsadziliśmy turbo do is200. To seryjne dwulitrowe 1JZ no ni ciula nie jedzie. Rozczarowanie mocno. No, ale po drobnych modyfikacjach to teraz jedzie.
Tak siedzisz w temacie że nie masz pojęcia jaki silnik rzekomo turbiłeś. To jest 1G-FE, dopiero IS300 miało 2JZ. C🤬ja się znasz, jedzie ale za to od Ciebie, ściemą
No pewnie, że tak. Przecież byłeś z nami. Wiesz lepiej. Is200 z 1JZ. 300 owszem miała 2JZ, ale nie dwulitrówka.