Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
kurdeee 2025-06-05, 21:43 1
mojsze100 napisał/a:

Z mojej obserwacji ten ziomek raczej tym dzieciakiem się nie zasłania. Myślę że to dziecko spowodowało, że debil porządnego wp🤬lu nie wyłapał.

No tak. Dlatego miał dzieciaka w zanadrzu na ręku.
Dlatego porządnego wp🤬lu nie wyłapał...
Zgłoś
Demoniasty 2025-06-05, 21:45 1
drjosefmengele napisał/a:

To ten moment, kiedy dostajesz od starego wychowawcze liście, ale w głowie masz tylko jedno — że warto było się popisać przed kumplami z zawodówki, latając bokiem swoim BMW i przy okazji rozj🤬 5 innych aut.
+1000 do FAME na dzielni

To są drifterzy. No swoją drogą Bemki szkoda.
Zgłoś
specjal01 2025-06-05, 21:51 1
Liście lecą...
Zgłoś
qaz123edc 2025-06-05, 22:33 2
Demoniasty napisał/a:

K🤬a drifterzy!!

I jak zwykle w takich sytuacjach, najwięksi mistrzowie kierownicy w dwulitrowym, zr🤬anym szrocie

[ Dodano 2025-06-05, 22:35 ]
Demoniasty napisał/a:

To są drifterzy. No swoją drogą Bemki szkoda.

Dwulitrowa bieda z floty + 5 właścicieli. W cenie lepszego laptopa, realny przebieg >800 000

Za darmo to znaczy że dalej się nie opłaca
Zgłoś
Antkowiak1992 2025-06-05, 22:36
Chwała ojcu!!! To nie sarkazm,serio tak myślę. Inaczej każdy z nas sadoli mając rodzinę bądź nie skończył by na bardzie i pod ziemią
Zgłoś
Demoniasty 2025-06-05, 22:41
qaz123edc napisał/a:

I jak zwykle w takich sytuacjach, najwięksi mistrzowie kierownicy w dwulitrowym, zr🤬anym szrocie
Dwulitrowa bieda z floty + 5 właścicieli. W cenie lepszego laptopa, realny przebieg >800 000
Za darmo to znaczy że dalej się nie opłaca

No wiadomo, że z V8 to takie leszcze nie latają. Ale swoją drogą tą dwulitrową gnojówkę wyp🤬alasz, wrzucasz te minimum 2,8 litra benzynę i wtedy dopiero można zacząć brnąć w to dalej.
Zgłoś
Lam3rZ 2025-06-05, 22:42 3
elim napisał/a:

w 15sek. pada "tato przepraszam", to wskazuje że to jest jego ojciec

za wylapanie tego szacun, nie mniej za to co zrobil powinien byc zostac wydziedziczony.

podpis użytkownika

HardCore will never DIE!
Zgłoś
qaz123edc 2025-06-05, 22:58
Demoniasty napisał/a:

No wiadomo, że z V8 to takie leszcze nie latają. Ale swoją drogą tą dwulitrową gnojówkę wyp🤬alasz, wrzucasz te minimum 2,8 litra benzynę i wtedy dopiero można zacząć brnąć w to dalej.

E90 natłukli stosunkowo dużo i idzie je dorwać z trzema litrami, które są rozwinięciem legendarnego 2.8 i spokojnie robią robotę, ale podoba mi się twój tok rozumowania
Zgłoś
Demoniasty 2025-06-05, 23:04 1
qaz123edc napisał/a:

E90 natłukli stosunkowo dużo i idzie je dorwać z trzema litrami, które są rozwinięciem legendarnego 2.8 i spokojnie robią robotę, ale podoba mi się twój tok rozumowania

Miałem e34 2,5 benzyne. No siedzę w temacie. Z jakiś czas temu z kumplem wsadziliśmy turbo do is200. To seryjne dwulitrowe 1JZ no ni ciula nie jedzie. Rozczarowanie mocno. No, ale po drobnych modyfikacjach to teraz jedzie.
Zgłoś
Gungnir 2025-06-05, 23:04
"Najpierw wbił się w moją Octavię, spychając na drugą, przeleciał przez pasek zieleni i zaparkował w miejscu stojącego tam BMW, uderzając na koniec w sąsiedniego Chevroleta

– opisywał całe zdarzenie na Facebooku właściciel jednego ze zniszczonych samochodów."
~fragment opisu zdarzenia ze strony faktkropkapl
Zgłoś
Love_is_Love 2025-06-05, 23:35
Ale potrącił mu tego małego warchlaka, czy o co chodzi?
Zgłoś
KlasycznyWojtek Wczoraj 0:16 3
Demoniasty napisał/a:

Miałem e34 2,5 benzyne. No siedzę w temacie. Z jakiś czas temu z kumplem wsadziliśmy turbo do is200. To seryjne dwulitrowe 1JZ no ni ciula nie jedzie. Rozczarowanie mocno. No, ale po drobnych modyfikacjach to teraz jedzie.

Tak siedzisz w temacie że nie masz pojęcia jaki silnik rzekomo turbiłeś. To jest 1G-FE, dopiero IS300 miało 2JZ. C🤬ja się znasz, jedzie ale za to od Ciebie, ściemą
Zgłoś
Don_cziczi Wczoraj 2:30
Do pełni szczęścia brakuje lepy od młodego na rekach
Zgłoś
Demoniasty Wczoraj 7:13
KlasycznyWojtek napisał/a:

Tak siedzisz w temacie że nie masz pojęcia jaki silnik rzekomo turbiłeś. To jest 1G-FE, dopiero IS300 miało 2JZ. C🤬ja się znasz, jedzie ale za to od Ciebie, ściemą

No pewnie, że tak. Przecież byłeś z nami. Wiesz lepiej. Is200 z 1JZ. 300 owszem miała 2JZ, ale nie dwulitrówka.
Zgłoś
KlasycznyWojtek Wczoraj 8:26
Demoniasty napisał/a:

No pewnie, że tak. Przecież byłeś z nami. Wiesz lepiej. Is200 z 1JZ. 300 owszem miała 2JZ, ale nie dwulitrówka.

Jakie 1JZ, o czym Ty pieprzysz? 1JZ ma pojemność 2500 i nigdy go nie było w IS200, w dupie byłeś i gówno widziałeś
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie