Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Argeusz Wczoraj 19:45 22
Niby spoko, ale wk🤬iają mnie fest takie typy co z dziećmi są i się awanturują myśląc, że są nietykalni bo nikt im nie wp🤬li na oczach dziecka. Jeszcze się dosłownie zasłaniają tymi dziećmi.

podpis użytkownika

Całe życie w bólu i cierpieniu.
Zgłoś
mojsze100 Wczoraj 19:50 110
Argeusz napisał/a:

Niby spoko, ale wk🤬iają mnie fest takie typy co z dziećmi są i się awanturują myśląc, że są nietykalni bo nikt im nie wp🤬li na oczach dziecka. Jeszcze się dosłownie zasłaniają tymi dziećmi.

Z mojej obserwacji ten ziomek raczej tym dzieciakiem się nie zasłania. Myślę że to dziecko spowodowało, że debil porządnego wp🤬lu nie wyłapał.
Zgłoś
drjosefmengele Wczoraj 19:57 6
mały niech się przygląda bo za kilka lat i on od tatusia pewnie kilka wychowawczych na łeb wyłapie za miłość do BMW
Zgłoś
elim Wczoraj 20:01 22
Argeusz napisał/a:

w 15sek. pada "tato przepraszam", to wskazuje że to jest jego ojciec
Zgłoś
smc Wczoraj 20:14 11
Zgłoś
HectorTheMexican Wczoraj 20:32 21
@smc

Gdzie ty tu patologię widzisz? Ojciec syna wychowuje. Można się od niego uczyć!
Zgłoś
donkapusta Wczoraj 20:33 17
Myślę, że ten Ojciec zareagował prawidłowo. Widać, że chce dla niego dobrze. Teraz pewnie będą mnie ścigać lewicowe bojówki.

Poniżej program publicystyczny przybliżający zagadnienie bicia dzieci.

a tu już na serio problematyka bicia dzieci:

Zgłoś
Ryszard_Ochucki Wczoraj 20:35
Na żnińskich blachach. Hmm. Muszę znajomych popytać kto to?
Zgłoś
Shaolin_Majster Wczoraj 20:36 6
Marka samochodu przypadkowa? 😂

Zgłoś
Johny035 Wczoraj 20:37 3
Argeusz napisał/a:

Mi się raczej wydaje, że to dziecko uspokoiło ojca że tylko 3 lepy poleciały, a nie pełny wpiernicz.
Dzieckiem się raczej nie bronił, no ale fakt trochę głupota.
Zgłoś
Konstanty_Ordon Wczoraj 20:45 11
Przydałaby się jakaś kampania społeczna pt. "Wyjeb plaskacza każdemu spotkanemu ukraińcowi, tak na przyszłość"

podpis użytkownika

Nam strzelać nie kazano. - Wstąpiłem na działo
I spójrzałem na pole; dwieście armat grzmiało.

WYLIŻ MI DUPE
Zgłoś
drjosefmengele Wczoraj 20:51 1
To ten moment, kiedy dostajesz od starego wychowawcze liście, ale w głowie masz tylko jedno — że warto było się popisać przed kumplami z zawodówki, latając bokiem swoim BMW i przy okazji rozj🤬 5 innych aut.

+1000 do FAME na dzielni
Zgłoś
Qdłaty Wczoraj 21:42
To tak jakby konia bił hłe hłe
Zgłoś
Demoniasty Wczoraj 21:43 1
Shaolin_Majster napisał/a:

Marka samochodu przypadkowa? 😂

K🤬a drifterzy!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie