Dobry sadol 😉
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?

Płacz kaszojadów wk🤬ia mnie chyba jeszcze bardziej niż feministki.
Bez kitu, ja nie wiem jak ludzie mający bachory to wytrzymują bez dostania na łeb.

podpis użytkownika
Dupa Jasiu - pierdzi Stasiu.

Płacz kaszojadów wk🤬ia mnie chyba jeszcze bardziej niż feministki.
Bez kitu, ja nie wiem jak ludzie mający bachory to wytrzymują bez dostania na łeb.
Dlatego jesteście pedałami a tfu
Dobrze, że filmik sięburywa, bo bym nie zniósł tego gównianego ryku.
Kwestia kilku lat, mniej więcej do 6 roku życia gówniak jest nieznośnym, wiecznie ryczącym bez powodu bachorem. Starsze gówniaki są nawet spoko i można z nimi pograć w piłkę, czy na smartfonie i samemu przy okazji pobawić się w dzieciństwo.
Sam jestem typowym bezdzietnym stulejem celującym w samice poza swoim zasięgiem, ale siostra ma dwójkę już starszych gówniaków, więc wiem, jak to mniej więcej wygląda...
Dlatego jesteście pedałami a tfu
Tatusiek się zesrał? Klasyk.
Gówniak p🤬lnął potylicą o beton, że aż zwoje w małym łbie się wyprostowały...
Dobrze, że filmik sięburywa, bo bym nie zniósł tego gównianego ryku.
Kwestia kilku lat, mniej więcej do 6 roku życia gówniak jest nieznośnym, wiecznie ryczącym bez powodu bachorem. Starsze gówniaki są nawet spoko i można z nimi pograć w piłkę, czy na smartfonie i samemu przy okazji pobawić się w dzieciństwo.
Sam jestem typowym bezdzietnym stulejem celującym w samice poza swoim zasięgiem, ale siostra ma dwójkę już starszych gówniaków, więc wiem, jak to mniej więcej wygląda...
No ale to nie wasza wina tylko waszych starych

12 lat co najmniej.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.