📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:15
🔥
Szybka karma na śląsku
- teraz popularne

@trzeci41 nie masz racji. w tym kraju masz perspektywy, najlepszą jest tą kiedy masz ojca milionera
Jak mało sadystyczne to po c*uj t ona sadolu umieszczasz? Dostajesz chociaż wzwodu oglądając to?

Latanie jest zajebiście nudne, życie zajebiście rozwalone, tylko robienie z siebie bohatera wychodzi dobrze do czasu, jak blachary się znudzą, wtedy depresja bierze górę, a co dalej widzieliśmy niedawno.
Dla rżnięcia średnio ładnych stewardes praca idealna.
Dla rżnięcia średnio ładnych stewardes praca idealna.
Najtańszy sposób na zostanie pilotem to pójście do polibudy w Rzeszowie na Lotnictwo i Kosmonautykę
Sam będę tam szedł. Szczęścia.
@cycek01 Szefuniu, oprócz Dęblina i Polibudy w Rzeszowie są w tym kraju jakieś szkoły co wyrabiają co najmniej licencje CPL (która nie uprawnia do lotu liniowcami jeszcze)
?

@cycek01 Szefuniu, oprócz Dęblina i Polibudy w Rzeszowie są w tym kraju jakieś szkoły co wyrabiają co najmniej licencje CPL (która nie uprawnia do lotu liniowcami jeszcze)
?
loleq0, Od razu zlewam się w gacie
thoms0n, Latanie to moja pasja od dzieciństwa i zawsze marzyłem o pracy jako pilot i naszczescie marzenia się spełniły
Moskit32, Dokładnie. PRz to najtansza opcja. Szkolą do CPL ale z IR i ME, ale w licencje masz wbite ATPL(A)-frozen bo w ULCu zdajesz teorie do liniówki

thoms0n, Latanie to moja pasja od dzieciństwa i zawsze marzyłem o pracy jako pilot i naszczescie marzenia się spełniły

Moskit32, Dokładnie. PRz to najtansza opcja. Szkolą do CPL ale z IR i ME, ale w licencje masz wbite ATPL(A)-frozen bo w ULCu zdajesz teorie do liniówki

ale lamersko prowadza.. jedna reka na kierze, a w druga chessburger panowie!

youtube.com/watch?v=PVPL0QZSQoA
a to są nasi piloci z 22 bazy w Malborku
a to są nasi piloci z 22 bazy w Malborku

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie