👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
(z kurewsko hardkorowym contentem) != zidiociałym
Niestety "co niektórzy" nie rozumieją.

Szkalowanie Papieża to nie tylko przyjemność, ale i obowiązek. A tych groźnych zbrodniarzy wojennych poniżej to nawet przerabiać nie trzeba.

manson__ napisał/a:
to jeszcze powiedz, że ten obrazek jest zidiociały. Zwykły śmieszny mem, minimalnie czarny humor, ale przecież taki katol jak ty od razu dostaje bólu dupska bo ktoś użył papieża do mema. ehh jak cię bulwersują nawet takie proste memy to wypad na fronde, a nie na sadolu siedzisz.(z kurewsko hardkorowym contentem) != zidiociałym
![]()
Black-Sheep napisał/a:
Czy jest jakiś chemik na sali?!
Obrazek
Ooo faken, skąd wy bierzecie ten szit?

mazga50 napisał/a:
myślałem, że to L. Miller...
Proszę ja ciebie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie